Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Youtube, help!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Youtube, help!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sex edukacija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sex edukacija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Youtube, help!
    Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 14:39
Kako da skinem i sacuvam clipove sa Youtube? Ima li za to neki programcic?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 15:32
Ima dodatak za ff ... Evo ti pa odaberi koji ćeš:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=VideoDownloader&status=4
Ja recimo koristim VideoDownloader...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sex edukacija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 18:39
Skinula sam VideoDownloader 1.1.1.1 i tražio mi je da instaliram FLV player 1.3.3. Dobro i to sam uradila. Imam dole zdesna u firefoxu tu ikonicu na koju stisnem kad krene clip sa youtube i to se snimi kao neki 'get-video'. Ali kad hoću da ga pokrenem s tim FLV playerom, neće CryCry
Gde grešim?

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 20:06
Ma imaš program Youtube Downloader. Jednostavan je i sprema ti u formatima .avi ili .mpeg

http://www.download.com/YouTube-Downloader/3000-2194_4-10656409.html?tag=lst-0-2

Ažurirao Dino1111 - 11.Srpanj/Jul.2007 u 21:29
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 21:17
keepvid.com
ukucas link od klipa i odmah krene skidanje :)

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 21:32

ova stranica podrzava hrpu toga, obavezno pogledaj:

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sex edukacija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 23:31
Hvala svima! Uspelo je ovo od dina. Bboy ta stranica ne radi Ouch

Jos jedno banalno pitanje: odjednom je počeo BS player da mi odbrojava unazad. Kako da ga sredim?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2007 u 02:03
Originalno postovano od strane Sex edukacija Sex edukacija piše:

Jos jedno banalno pitanje: odjednom je poÄŤeo BS player da mi odbrojava unazad. Kako da ga sredim?

Samo levim klikom na to vreme koje ide unazadWink (eventualno dvoklik)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2007 u 13:23
Jel znate foru za download sa YouTube-a?

Samo u adress bar-u gde je link ka nekom filmiću, primera radi: http://www.youtube.com/watch?v=I_mBLWpdwnI dodate kiss iza www.  pa onda izgleda ovako: http://www.kissyoutube.com/watch?v=I_mBLWpdwnI, kliknete na GO. Otvori vam se stranica, pri dnu imate DOWNLOAD NOW, save as... dodate samo (na ono get_video) .flv i gotovo... Ne trebaju vam nikakvi dodaci za download....

Naravno, uvek možete da posetite:
http://www.viloader.net/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.