Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bin u Avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bin u Avi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vrbicasp View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrbicasp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bin u Avi
    Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 19:48
Htela bih da skinem film,koji je od vise bin delova.Kako da se to sastavi i prebaci u AVI.Molim odgovor kao za teletabisa,najjednostavnije mogućeLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 21:33
Skini, pa ćemo pričati kad završiš... To su image file-ovi....
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 22:03
takodje skini VLC media player ..
Na vrh
vrbicasp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrbicasp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 08:10
Ne bih da skidam nešto što ne znam šta posle s tim.Shvatila sam da su image fajlovi.Spominje se neki daemon tools,meni komplikovano.Neko kaže da se bin samo preimenuje u avi?!(Naravno da sam malo googlala)
Čula sam i da može da se nareže sa Nerom(ne znam kako,naravno da nije make data cd,kao za ostalo).Ovo mi je potpuno novo.Spominje se i neki program vcdgear...Mnogo komplikovano....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 14:03
Nije ništa to komplikovano... Evo ovako, jedno pitanjce za tebe: da li je komplikovano da uzmeš CD (ili DVD) , otvoriš vratanca optičkog uređaja na kompjuteru, ubaciš disk, zatvoriš vratanca. Otvoriš My Computer i klikneš na slovo optičkog uređaja. Otvori ti se novi prozor i tamo fajlovi xyz.avi , xyz.srt , xyz.jpg .... dvoklik na xyz.avi i gledaš film? Da li je ovo komplikovano?
Na vrh
vrbicasp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrbicasp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 16:18
Ironija nije ono što sam očekivala.Nema veze,zaboravi šta sam pitala.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 16:31
Hm, ono svakako nije bila ironija, nego paralela sa poznatim ti procesom puštanja filma i onim što ćeš u suštini da odradiš (samo sa virtuelnim optičkim uređajem) KAD SKINEŠ TE .bin FAJLOVE!!!! Nisam hteo da ti unapred pričam o postupku, nego kad skineš fajlove, kao što i napisah!!!!Izvini ako si me pogrešno razumela.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2007 u 01:07
I? Jesi li skinula te bin-ove?
Na vrh
vrbicasp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrbicasp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2007 u 10:19
Ne,nisam.I ipak neću.Hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.