Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Astronaut Farmer DVDRip XviD -DonE trebam pass
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Astronaut Farmer DVDRip XviD -DonE trebam pass

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pejafor3 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Astronaut Farmer DVDRip XviD -DonE trebam pass
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 22:43
    The Astronaut Farmer DVDRip XviD -DoNE
jel ima neko password za ovaj torent.

Da bi dobio pass mora se odraditi prijavljivanje na listpower, sve sam odradio ali nikako ne dobijam mail sa passwordom

Sve sam pretrazio nigde ne mogu da nadjem.

Thanks.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 08:14
To meni smrdi na fake, čim nema pasworda tamo odakle si skidao ili negdje uz torrent....ovako kad se ti moraš regati da ga dobiješ, to meni liči na fake!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 08:21
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

To meni smrdi na fake, čim nema pasworda tamo odakle si skidao ili negdje uz torrent....ovako kad se ti moraš regati da ga dobiješ, to meni liči na fake!

Slazem se. Evo, ja sam skinuo The.Astronaut.Farmer.DVDRip.XviD-DoNE sa torenta i nije mi trebao nikakav pass. Dakle ti si skinuo fake.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 11:08
JBG, nista, idem ponovo da skidam. Hvala na odgovorima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.