Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - najbolji filmovi koje ste gledali
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

najbolji filmovi koje ste gledali

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
undying View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: najbolji filmovi koje ste gledali
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 16:34

Scarface (1983)

Halloween (1978)

The Thing (1982)

Videodrome (1983)

Carrie (1976)

Alien (1979)

Badlands (1973)

Blow Out (1981)

Mad Max (1979

Taxi Driver (1976)

Ažurirao undying - 29.Svibanj/May.2007 u 17:00
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 16:59
zaboravi od walter hill-a  The Driver (1978)
Na vrh
tintobrass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tintobrass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 17:05
    Fight Club

Usual Suspects
Na vrh
filmoljub View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filmoljub Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 19:40
kum i sve!
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 23:49
Ja sam posle gledanja Do kraja sveta (produzena verzija) ostala bukvalno bez daha i  izjavila: E sad mogu i da umrem, necu zaliti....
Gledala sam ga 4 puta i svaki put je isti osecaj....
Ima tu jos mnogo filmova koji su ostavili snazan utisak, ali ovaj je....uhhhh....:)

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 01:48
ono čudo
until the end of the world bis ans ende der welt

pretenciozno obojeno đubre Tongue
Na vrh
franjo kaloper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj franjo kaloper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 01:58
1. Fight Club
2. Citizen Kane
3. Lost Highway
4. Eraserhead
Na vrh
Zoran1972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zoran1972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 02:40
Evo ja sam se opremio sada i krecem gledati M Fritz Lang, pa cu vam javim da li je najbolji
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 03:17

U svakom slucaju, filmovi koje sam gledao najvise puta, a to znaci da su ostavili najzesci utisak na mene (a umnogome i opredelili moj dalji zivotni put...) su Let iznad kukavicjeg gnezda, Tajna Kaspara Hauzera, La Luna, Kuca cudnih dusa (hvala, DoDo...), Sedmi pecat... kad se setim jos necega, eto mene o5 na ovaj topic...

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 11:18
Taxi
The Widowmaker
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
barisic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj barisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 12:33

Klub boraca
Diskretni sarm burzoazije   

Ažurirao barisic - 30.Svibanj/May.2007 u 12:33
Na vrh
ColourMeQubrick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ColourMeQubrick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 13:43
SHINING
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 17:59
teško je izdvojiti neke baš najnaj ali recimo da su mi jedni od najdražih- van helsing, mindhunters, titanic, patriot, zelena milja, blade (sva tri), dracula 2000 a onda malo romantike- odbjegla nevjesta, how to lose a guy in 10 days. i umalo zaboravih- cruel intensions. ma ima toga dosta...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 21:49
Koliko filmova.......... 

Once upon a time in the west
Shawshenk redemption
The green mile
The rock (ona verzija sa S. Connery-em i N.Cage-om)

itd

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 21:59
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Shawshenk redemption

potpisujemClap
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 23:48
Ima dosta filmova koje sam gledao a da su mi dobri ,,, a neki od njih bi bili ,,,
Gladiator
300
...
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 00:23
Ima ih puno:1.HRABRO SRCE(BRAVEHEART) 2.THE PATRIOT(MEL GIBSON) 3.GLADIATOR 4.TROY 5.300 6.WE WERE SOLDIERS 7.THE SHAWSHANK REDEMPTION 8.THE GREEN MILE 9.SAVING PRIVATE RYAN 10.ROAD TO PERDITION........itd.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 00:39
Još uvek nijedan film nije ,bar meni, NAJBOLJI. Imam mnogo odličnih, ali NAJBOLJI još uvek nisam odgledao...
Na vrh
filmoljub View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filmoljub Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 00:43
pa najbolji nepostoji postoji samo onaj sto se tebi najvise svideo ajde reci koji je
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 01:22

Ili da ja kopiram ovde listu od hiljadu filmova koje moramo videti pre nego sto otegnemo papke?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.