Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uz novi podforum za Download filmova...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uz novi podforum za Download filmova...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uz novi podforum za Download filmova...
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 16:17
S' obzirom da ste već svi sigurno videli da je otvoren novi podforum namenjen Download-u filmova i da ste pogledali već neke postavljene linkove, sigurno ste se zapitali kako je napravljena slika nalik ovoj:

Programom:
Image Grabber II

Videćete , program je izuzetno lagan za upotrebu...
Ukoliko bude bilo kakvih nejasnoća, pitajte...

Ažurirao darije - 29.Svibanj/May.2007 u 18:14
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 16:42
Darije ima li neki slican program ali da bude manji broj slika a da imaju vecu rezuluciju ?

Ažurirao Vedder - 29.Svibanj/May.2007 u 16:44

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 17:09
zanimljiv program, ali možda malo nepraktično jer kas su sličice tako male teško je ustvari vidjeti kvalitetu slike, jer su premale...meni osobno se više sviđa onaj "klasični" način...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 17:20
Dngy zato ja i trazim drugi program da izradjuje vece slike

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 17:41
Po meni bi trebalo biti pravilo da se 2-3 slike iz filma stave u punoj rezoluciji kako bi se mogla vidjeti kvaliteta...

ali isto tako da se postave u obliku minijatura, pa tek onda kada se klikne na njih da se otvore u punoj veličini...

vrlo je jednostavno, nakon što se slika uploada na http://imageshack.us/ onda se ovdje paste-a link iz polja "Thumbnail for forums (1)"

To onda izgleda otprilike ovako:

A slike iz filma se jednostavno izvade sa Bs.Player-om

Ažurirao dajmiDivX - 29.Svibanj/May.2007 u 17:45
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 18:07
Da, zanimljiva ideja...to ću dodati u pravila da se slike stavljaju u tumbove...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 18:09
Hm, ja koristim ovaj... Da li postoji drugi i drugačiji? Sigurno... Čini mi se da program ImageGrab ima još neke opcije, ali ne znam, mislim da on ne pravi ovako veliku sliku iz više malih, nego može da se podesi da uzima slike ( u realnoj veličini) i snima svaku za sebe, što opet nije loše, jer se može podesiti "uzimanje" slike na 20 minuta i tako dobiti prikaz filma........
Ali što reče dajmiDivX, može i ovako kao Thumbnail prikaz....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 18:21
Evo pravila su malo editirana i dodano je ovo za thumbove i malo pojašnjeno što je poželjno da je napisano pored filma za dovnload..
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 18:45
super za nova pravila samo bi bilo dobro napisati uputstvo kako bi ljudi znali staviti thumbove...

možeš kopirati moj prošli post...

i mislim da bi trebalo biti obavezno ovo za thumbove, jer ne želi svatko učitavat 1500x1...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 19:25
a zasta ce tumbovi?
oni koji zalaze u taj podforum imaju brzi net pa im otvaranje tih slika nije problem
a drugo je sto se ti linkovi nalaze na stranim forumima pa ovde ide samo copy paste - zanci ti slike su vec uplodovane negde, pa sad treba ja ili neko drugo da skida te slike na komp pa ponovo da uploduje na imageshack zbog tumbova, ne potrebno je

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 19:39
Vedder mislim da je itekako potrebno jer dosta ljudi koji bi i htjeli vidjeti taj forum nemaju brzi internet...npr ja doma pristupam preko ISDN-a a to je neznatno brže od 56k što će reći da mi treba oko 2 minute da mi se učitaju takve slike...a sumnjam da ti imaš dvije minute posla da ih služiš kao thumbove....ne budimo lijeni, nije to neki posao, to je par sekundi posla..
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 22:08
mislim da bi bilo pošteno i lijepo da se stave screenshotovi iz filma u thumbove, kako bi ljudima prikazali kvalitetu izdanja a i pomogli onima koji imaju sporiju vezu...

naravno ako netko baš nemože, nemora... ali kažem bilo bi lijepo...

ja ću pripomoći za kojih mjesec ipo... sad me faks dere tako da nemam vremena... možda stavim koji film do tada...
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 13:01
Ko koristi Media Player Classic verzija 6.4.9.0
Moze da napravi thumbnaile iz File-Save Thumbnails (unesete broj kolona i redova) i za 5 sekundi je gotovo.
Na vrh
frm1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frm1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 00:31
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

zanci ti slike su vec uplodovane negde, pa sad treba ja ili neko drugo da skida te slike na komp pa ponovo da uploduje na imageshack zbog tumbova, ne potrebno je

Ne treba vise ;)
Na http://noreferer.no-ip.org/ReThumb/ mozes da upises link do slike i dobijes ostale linkove kao kada bi uradila ponovni upload. Trenutno ima podrsku samo za Imageshack ali dodacu jos poneki.

PS. Necu se ljutiti ako neko ponekad (ali nikako uvek) klikne na reklamu ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.