Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena dvd za dvd ;)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razmjena dvd za dvd ;)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
naja-shop.NET View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razmjena dvd za dvd ;)
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 11:35
 Pozdrav svima, vrsim razmjenu, ko zeli neka mi se javi na mail: naja.shop@gmail.com

katalog mozete skinuti putem ovog linka: www.naja-shop.NET

ima opcija downoud katalog skini pa pregledajte ;)

ima preko 400 ili 500 serija i cka preko 3000 ili 4000 divix filmova, i preko 2300 dvd filmova ;)

pozdrav

jaLe
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 19:32
covijek je provjeren 100%...ja sam s njim mijenjao preko 100dvd-a
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 19:39
Pa sta tebi treba kad imas toliko filmova?

Ažurirao AcaN - 29.Svibanj/May.2007 u 19:55
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 23:37
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Pa sta tebi treba kad imas toliko filmova?

uvijek se lega nesto nadje...a kod naje ima svega kao u bozijoj bastiWink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 00:07
Znam da ima,ali da li ce sta naci kod mene?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 00:19
ma hocelega..... naja je razuman covijek,svaka mu castWink
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 03:16

Dejane, samo da nesto razjasnimo....menjao si dosada sto, ili sto odjednom?

Ja verujem dosada sto komada....tako?

Pitam jer mi je nudio jednom da se menjamo za oko 60 diskova???

Ipak, 60 diskova je malo mnogo za prvu trampu sa covekom.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 03:16
prvi put oko 30,drugi put 80
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 12:54
Gde si Naja-shop care i direktore svemira. Kako ide prevodjenje titlova za serije. Svaka ti cast kako dobro preovdite titlove za serije. :)
Na vrh
naja-shop.NET View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2007 u 01:21
pozdrav svima,

dejan-sl - hvala na podrsci druze, nadam se uskoro tvog spiska za daljnu razmijenu

AcaN - sta meni treba, treba mi ono sto ja nemam, ako imas nesto sto ja nemam onda javi se na mail pa cemo vidjeti dal se to srediti

BELI - raylog zasto sam ti ponudio to 60 diskova prvi put, zato sto mi se ne isplati sad slati 10 dvdiova, sta ja imam od toga, bukvalno nista, meni odgovara jedna 100 dvdiova najbolje za jednu finu razmijenu, kolege koje duze poznajem pravim snjima mijesecno oko 300 dvdiova, tako da za mene 60 diskova skroz malo, al et nisi vijerovatno imao dovoljno povjeranja u mene pa da napravimo razmijenu, nista lose drug, sretno u razmijenama i prodajama i u zivotu....

pejafor3 - pozdrav i tebi pejafor3 ne prevodim ja titlove licno, to druga raja radi i respekt  svima ko  odvoji vremena i uplouduje....

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.