Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Veličina fonta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Veličina fonta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Veličina fonta
    Objavljeno: 19.Svibanj/May.2007 u 10:48
Evo 2 pitanja.
1. Koliko znam, kad sprzis film na dvd i gledaš ga na linijskom playeru ne možeš ništa učiniti sa veličinom fonta ako ti linijski player nema opciju povećanja fonta u sebi. 
Je li moguće napraviti nešto s veličinom fonta prije nego spržiš na dvd, jer uglavnom su mi premala slova?

2. Spojio sam tv sa kompjuterom i sad lako mogu promijenit veličinu fonta preko vob suba.
Stavio sam u postavke Vob sub npr. veličinu fonta 22 al kod nekih filmova su mi titlovi veći iako za sve vrijedi 22.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2007 u 12:50
1. NARAVNO!!! Koji program koristiš za pravljenje DVD-a?
edit:(hm, da li pričaš o pravim DVD filmovima ili o DivX filmovima narezanim na DVD)??Wacko

2.Zašto uopšte koristiš taj VobSub, samo će ti praviti probleme (osim ako možda ne gledaš preko WMP ili nekog sličnog)? U velikoj većini programa z agledanje filmova podržana je opcija za prevod, gde možeš lepo podesiti veličinu fonta i nemaš problem.Moja preporuka su ti programi : ViPlay ili BS Player ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,200 sekundi.