Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naruto
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naruto

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
SonGoku View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naruto
    Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 12:43
skini raw epizode 
i love anime !
Na vrh
ShinobiAnte View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ShinobiAnte Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 20:43
Ja sam ovdje novi, pa što bi bile raw epizode?Cry
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2007 u 08:57
pa epizode bez titlova. iako ćeš malo teže nać stare (naruto 1-220) raw epizode, naruto shippuuden se još i nađe.
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 17:56
Dattebayo nudi Naruto epizode sa engleskim titlovima samo, oni nemaju raw epizode.
Na vrh
mad max View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad max Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 12:50
jel mi netko može snimiti sve epizode naruta i poslati preko pošte jer nemam još ads    
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:36
hey madmax mogu ja, ja mislim da imam sve negdje to 250 epizode ^^
Na vrh
mad max View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad max Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 07:47
jel govor na engleskom

Ažurirao mad max - 05.Kolovoz/Aug.2008 u 07:48
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 13:50
probao sam gledat par epizoda na engl, naruto ima glas kao retardirano dijete - bilivit. yebote bilivit.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 14:06
naruto ima tacno 220 epizoda i ja imam linkove za sve epizode linkovi su za rapid kome trebaju neka mi se javi saljem mu na PM i format slike u rmvb formatu a da li ima prevod nalijepljen neznam provjerite sami
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
orochimaru View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj orochimaru Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 15:39
Originalno postovano od strane Visual_BuLLeT Visual_BuLLeT piše:

hej pozdrav,,,, imaš shipuden epizode sa titlovima?? na divx ili dvd,, dali je moguće da napravimo biznis????
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj orochimaru Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 14:39
Originalno postovano od strane orochimaru orochimaru piše:

Originalno postovano od strane Visual_BuLLeT Visual_BuLLeT piše:

hej pozdrav,,,, imaš shipuden epizode sa titlovima?? na divx ili dvd,, dali je moguće da napravimo biznis????
ako netko od vas ima naruto episode shipuden na dvd, ili divix i ja bi se uključio u biznis
      ,,,, recimo da bi bio idealan kupac imal tko to za prodaju hihi
Na vrh
icelord94 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icelord94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 06:36
Ja sam nasao, nije mi problem ako treba opet da nadjem, ali to su epizode sa ubacenim engleskim prevodom, a serija je inace na japanskom. A jel ima sinhronizovano, Barem na engleski, ili ako moze na srpski.
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2008 u 00:39
engleski dub od naruto je nešto najlošije šta sam u životu čuo,a s obzirom da gledam na satelitu anime central i animax naslušao sam se svega. shippuden nije na svu sreću sinkroniziran, ima ga samo na jap sa engl titlovima (i dobro, i sa titlovima na drugim jezicima, ali engl je najviše).
ako znaš talijanski iduće godine bi se trebao emitirat na televiziji, barem su najavili shippuuden seriju.
@orochimaru - imam ti ja sve epizode do sada (upravo sam skinuo zadnju, malo kasnim inače ju skinem odmah čim izađe).
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj orochimaru Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2008 u 01:08
Originalno postovano od strane tsume tsume piše:

engleski dub od naruto je nešto najlošije šta sam u životu čuo,a s obzirom da gledam na satelitu anime central i animax naslušao sam se svega. shippuden nije na svu sreću sinkroniziran, ima ga samo na jap sa engl titlovima (i dobro, i sa titlovima na drugim jezicima, ali engl je najviše).
ako znaš talijanski iduće godine bi se trebao emitirat na televiziji, barem su najavili shippuuden seriju.
@orochimaru - imam ti ja sve epizode do sada (upravo sam skinuo zadnju, malo kasnim inače ju skinem odmah čim izađe).

ČUJ, MENI SADA OKO 25.10 treba doć drug iz austrije , i reko mi je donijet neke naruto epizode, međutim, njega to uopće nezanima,neprati on to, pojma nema stare epizode i shippuden šta su ali ima tamo bla bla bla, da skratim priču neznam ja dal ću dobit schippuden od njega ili stare, stare me i nezanimaju al et, i to bi trebalo biti sinkronizirano na njemačkom. ako, mi on ne donese ono što trebam dali je moguće da ti to lijepo meni spržiš na dvd-e ili dvix, svejedno rekneš cijenu, kultorno ti platim i čist račun duga ljubav, ili mi dadni šta ja znam koji te filmovi zanimaju, na dvd ja ću ti ih poslat, od filmova ti sve mogu nabavit samo, jel moguće engleske titlove recimo zamijenit sa njemačkim?? nije meni baš eng. najbolji, a nemam ništa od toga da pola njihove spike kontam, a pola da gledam kao tele u šarena vrata kužiš..ako se ne varam shippudena ima 76 serijala za sada
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2008 u 19:00
ti kad dobiješ od tog tvog prijatelja meni javi šta ti fali, pa ću ti ja to sve snimit na dvd (ali sve je u divx, na 1 dvd stane oko 25 epizoda).
ovo oko mijenjanja titlova ništa neznam, ja skinem sa dattebayo stranice epizode na kojima su zaljepljeni titlovi na engl i to se ne može ugasit. njemački neznam pa me nikad nije zanimalo dal ima titlova na njemačkom. epizoda ima 79.
Na vrh
Pavle_90 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pavle_90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2008 u 22:12
LJudi kako da nadjem prevod na srpskom za sve 220 epizode i kako da trazim i gde????? Odg na moj msn blizancipp@hotmail.com unapred hvala
Na vrh
xDzex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xDzex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2008 u 14:31
Predlažem da ne gledaš sve epizode naruto. Samo do 135. Od 135 su samo fileri koji veze nemaju sa mangom. FIleri izlaze kad manga stane a anime nastavi da izlazi(ako neko ne zna). Dakle to je isto kao kad gledaš Naruto filmove. To je sve sranje.
Znači Naruto od 1-135 i Shippudden sve redom.....
Ja skidam sa http://www.narutochaos.com

Na vrh
usagi005 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj usagi005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2008 u 14:41
Bok, ljudi! Nova sam na forumu. Počela sam gledati episode Naruto shippuden i htjela bi ih downloadati. Ali nemam pojma. Otišla sam na navedene stranice ( koje se spominju u razgovoru) i nije mi baš uspjelo. Vidim da neki čak imaju downloadane sve episode s engleskim titlom. Pa vas molim, ako itko može da mi ih pošalje. Na youtube sam gledala na engleskom, pa na japanskom s engleskim titlom, španjolskim i čak talijanskim. Ako mi netko drage volje hoće poslati, ja mu na privatnoj poruci napišem e-mail. Bila bi vam jako zahvalna. Cry 
Na vrh
ShinobiAnte View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ShinobiAnte Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2009 u 00:39
Ovako, najbolja stranica za downloadat naruto ti je: ZABRANJENO POSTAVLJANJE LINKOVA ZA PIRATERIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anime je na japanskom sa eng. titlovima.

Zar ne vidis da je poruka stara skoro 7 meseca, posalji PM tom clanu ako hoces da pomognes, ovde NE SME da se postavljaju linkovi!

Ažurirao icemaher - 04.Lipanj/Jun.2009 u 01:17
Na vrh
Namikaze_Minato View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Namikaze_Minato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2011 u 18:20
Ako ko može nek mi pošalje što više Naruto epizoda na moj e-mail nema veze koji je jezik samo mi pošaljite na e-mail josipjoka12@net.hr Unaprijed hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,342 sekundi.