Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Critters 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Critters 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Critters 2
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 15:34
Da li neko mozda zna odakle mogu da skinem critters 2,nije bitno da li je rar ili je torent u pitanju... Pokusala sam sa toretnom od zYmon ali skida mi vec 2 nedelje i nikako da predje 40 posto
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 16:54
Poslao sam ti pm, pa pogledaj. Wink
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 17:04
ne nadjem tamo tamo je od onog zYmon-a a njegov torent ne valja... ostalo je sve spanski i veliki su,po gb i vise
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 17:08
Kako nema engleski ,,, a kada skidas torent nemoras da skidas sve delove ,,, imas i opciju da skines samo jedan film a ne sva cetiri (ako su grupisani u jednom torentu).

edit: Evo bas sam sada gledao. Ima i engleskih verzija, koje nisu od tog zymana. Ajde probaj jos jednom!

Ažurirao Dr Koks - 08.Svibanj/May.2007 u 17:13
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 17:16
ali i dalje mi onda pise da skidam 4 gb
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 17:39
To pise ukupna velicina. Ako si ti stiklirala da ti skida samo jedan film, onda ti skida samo tih 700 mb ili koliki je vec..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.