Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TINMAR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TINMAR

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TINMAR
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 20:03
thx   za odlicne titloveWink
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 22:30

I ja mu se mnogo zahvaljujem na kompletnim prevodima - sad kad nabavljam nove filmove necu ni da ih gledam niti da ih rezem sve dok on ne okaci svoje verzije prevoda :) Ranije nove filmove skoro da nisam ni gledala, iznervirala bih se zbog supljih prevoda vec posle 10 minuta i odustajala od gledanja, ili sam ih pak gledala sa engleskim titlom...

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 22:38
Da, svaka cast za prevode kolega.

Clap Clap Clap Clap Clap
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 22:39
Bravo Tinmar ClapClapClap
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 10:39
Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

I ja mu se mnogo zahvaljujem na kompletnim prevodima - sad kad nabavljam nove filmove necu ni da ih gledam niti da ih rezem sve dok on ne okaci svoje verzije prevoda :) Ranije nove filmove skoro da nisam ni gledala, iznervirala bih se zbog supljih prevoda vec posle 10 minuta i odustajala od gledanja, ili sam ih pak gledala sa engleskim titlom...

tako sam i ja poceo cekam da covijek okači  KVALITETU    samo da jos uspijem saznat za koja izdanja radi titlove da nemoram ustimavat jer se nekad i neda ustimat, al nema veze 90% ustimam ili skinem drugu verziju samo da mi pase TINMAROV titl da gledam film u blazenom miru  THX još jednom
Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 13:26
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

samo da jos uspijem saznat za koja izdanja
radi titlove da nemoram ustimavat jer se nekad i neda ustimat, al nema
veze 90% ustimam ili skinem drugu verziju samo da mi pase TINMAROV titl
da gledam film u blazenom miru  THX još jednom

Meni se jos nije desilo da neki njegov titl ne moze da se ustima... Obicno je dovoljno pomeriti malo napred-nazad, ili promeniti fps... Inace titlovi su mu bas komplet korektni!    
Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.