Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX na TV
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX na TV

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
BIPSA View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DivX na TV
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 20:41
Da li je moguæe gledati film sa kompa na TV-u, tj. da li postoji nešto za povezivanje ta dva medija jer stvarno je zamorno gledati film sa 17 inènog monitora.
SSDD
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 20:49
Da pan kak nebi bilo moguce jel ti graficka ima Tv out?
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 21:08

Grafièka kartica sa TV-out, imaš ih veæ po 400Kn! Ali sad kako hoæeš , ja imam ATI Radeon 9600PRO All In Wonder i prezadovoljan sam s njom!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 22:09

tO TI JE MINUTA POSLA

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 22:13
Minuta?, ovisno ja sam 2 dana po gradu tražio prelaz sa S-video na èinæ kako bi spojio grafièku i komp i skoro dobio slom živaca do nisam našao!!!!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 22:15
jA SAM GA NAŠO IZ PRVE.DOŠO DAJTE MI KONVERTOR I TAMO ZA AUDIO ,VIDEO I S-VIDEO
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:11

To sve traje minutu posla ako se imaju dobri kablovi.

Ja sam koristio koaksijalni kabao za sliku i ibièan sa oba dvije strane chinc kabel. Ovo za sliku (koaksijalni) mi ide u TV, a ovaj sa chinchom u pojaèalo. sve zasebno (slika+zvuk) i odlièno izgleda.

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:19

@ Bipsa Nemoj kukat što gledaš na 17 incha. Ja kad gledam preko kompa, gledam na 14 incha. I baš sam se lijepo adaptirao!

A vi koji ste kupovali s-video kablove, pošto ste plaæali? Ja kad sam htio spojiti, trebalo me je koštati kao mali auto! Dobro, to je bilo dosta davno!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:50
ja ti imam onu staru ATI 7000 VE i radi mi dobro kabel sam kupio prije dva mjeseca i plati 25 kuna samo mi malo gubi na kvaliteti je li to normalno ili samo zato sto mi je graficka losa??
somebody stop me
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 00:02
Ma kad sam ja kupovao valjda je bila kriza prelaznika sa S-video na èinæ jer mi TV nema skart nego hrpu èinæeva! A što se tog tiæe konverter sam platio 15Kn a 5m kabla kojih 20Kn ali grafiæka je najskuplja 1600Kn, ali ima i jeftinijih naravno!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 13:52
meni je sa grafièkom došlo sve! Tlisak kako to da tebi nije?
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 13:53
i kao Kova ga spajam!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 14:50

Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

meni je sa grafièkom došlo sve! Tlisak kako to da tebi nije?

ATI ti je škrt sa retailom, ne dobiš ništa osim uputa i samog proizvoda a još piše da je to retail (baš me zanima kaj bi dobio da sam kupio bulk, valjda samo grafièku bez kutije?? - šala). Tak da sam otatak kablova trebao kupiti sam. Druga priæa su Gigabyte recimo koji ti doslovno prenatrpa kutiju retailom, kupio sam njihovu ploèi i kad sam otvorio kutiju sve je doslovno ispadalo van!

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 15:10

ja gledam filmove na monitoru od 17"

i nemam namjeru išta mjenjati

odlièna slika i sjajna velièina ekrana

pogotovo ako gledaš s  manje od 2 metra

Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:10
Ostajem na 17 inèa, trenutaèno.
SSDD
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:52
Pa ni to nije loše! 17½ je super!
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 03:28

TV je zakon!!!

Ako gledaš filmove kao ja nemoj žaliti lovu spoji odma!!

17" monitor+ film 16:9=dalekozor

Ja sam prije 13 mjeseci dao 1000 kn za karticu i od onda uživam u filmovima!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 17:31

e da a ja sam si sorround stavio u sobu pa mi izgleda ovako

film+sorround+17"=uživam

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 17:45
dobar film+TV 72cm,+sorround=  uživam
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 14:31

definitivno!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.