Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A DOUBLE TOUR (1959)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A DOUBLE TOUR (1959)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
navojec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A DOUBLE TOUR (1959)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 02:19
    Nas ili engleski titl za film Claude Chabrola A DOUBLE TOUR iz 1959.

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 23:46
Pogriješio si temu forum divx titlovi su ti ispod
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 00:35
Nisam ja, dino. Admin mi je ovo postao, njemu se obrati. Baš da vidim kako će te oprati...

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 00:57
Originalno postovano od strane navojec navojec piše:

Baš da vidim kako će te oprati...
e neceWinkLOL
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 01:01
A moze sta oce, ja nemam njegove opcije
Gdje ga postao, tamo ce i bit.
A dino bolje da mi nasao titl koji  trazim..Confused

Ažurirao navojec - 23.Travanj/Apr.2007 u 01:03

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 01:02
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Pogriješio si temu forum divx titlovi su ti ispod

Ja sam premestio temu? A gde je bila Dino, kad si napisao da je pogrešno postavljena? Možda sam ja nešto prevideo, pa je pogrešno smestio....Confused
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 20:48
Kada sam ja pisao post tema je bila u forum-u divx filmovi 
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 23:24
               Dino druskane. Citaj prijasnje postove. Na moju zamolbu admin Darije je postavio ovaj topic, pa ako je i pogrijesio, covjek ima na brizi cijeli forum i ne mozes mu zamjerit.
           Ja na ovom topicu ocekujem iskljucivo vijest da imas ili si nasao trazeni titl. Ovo nije chat tema. Odi tamo gdje spamaju adminske cure pa se zabavljaj...Wink

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 23:50
@navojec  Kolega, nasao sam na nekom sajtu taj prevod na engleskom i malopre sam ga upload-ovao. Nadam se da je to za bas taj film koji trazis.
A ako nije, javi da dalje trazimo! Pozdrav.

edit: Malopre nadjoh jos cetiri prevoda na engleskom, pa ti javi ako onaj ne valja da upload-ujem.

Ažurirao Dr Koks - 23.Travanj/Apr.2007 u 23:56
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 00:05
@koks, hvala ti. budem odmah provjerio. mislim da je to jedan isti titl i to za uncut verziju.

edit: to je taj, za uncut. ima 1032 reda. vidi ako ima jos neki.

Ažurirao navojec - 24.Travanj/Apr.2007 u 00:16

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 03:40
Originalno postovano od strane navojec navojec piše:

Dino druskane. Citaj prijasnje postove. Na moju zamolbu admin Darije je postavio ovaj topic, pa ako je i pogrijesio, covjek ima na brizi cijeli forum i ne mozes mu zamjerit.
           Ja na ovom topicu ocekujem iskljucivo vijest da imas ili si nasao trazeni titl. Ovo nije chat tema. Odi tamo gdje spamaju adminske cure pa se zabavljaj...Wink

Ma opušteno.... Dino je legenda i nikako nije mislio ništa ružno.... a što se tiče adminskih (množina) cura, e tu si se navojac prešo...LOLLOL Treba ti jednina...LOLLOLLOL
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 10:13
@navojec   Ima jos nekoliko, mada mi je glupo da uload-ujem 4 prevoda na engleskom na sajt, zato sto mozda su isti a ja nemam film da proverim. A ne bih da me posle zezaju da sam uploadovao vec postojece titlove.
Daj mail na PM pa cu ti poslati. Pozdrav!

edit: Sada sam pogledao i sva cetiri imaju takodje 1032 reda. Tacnije sve je pisao isti covek.

Ažurirao Dr Koks - 24.Travanj/Apr.2007 u 10:20
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 12:36
@koks: i ja sam ga nasao to je jedini. probao sam ga sredit izbacit suvisno, ali u filmu govore francuski od francuskog razumijem bonzur madam
moj mail: nawojec@yahoo.com
ako naidjes na neki drugi makar i spanjolski, salji.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.