Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - total video converter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

total video converter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deer hunter View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deer hunter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: total video converter
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 02:29
Zna li neko kako se u tvc-u moze ripovati dvd na 700mb. Meni ripuje na 1.2gb.   Confused Confused Confused Confused
windtalker
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 00:07
Koristi pravi kodek.
Na vrh
danijel_1984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijel_1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 00:17
a koji ti je to pravi codec ... ajd malo približnije reci i kako da ga ubacim naknadno ako ga nemam
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 22:02
Ne ubacuješ ništa, treba da znaš koje kodeke imaš instalirane, a u TVC-u biraš kojim ćeš kodekom da uradiš kompresiju (nemoj me držati za reč, nešto mi se mota po glavi MPEG-1 AC3 ili nešto slično; od izbora kodeka za kompresiju ti zavisi konačna veličina fajla, to sam pokušao ono gore škrto da ti kažem). To bi bilo nešto malo teorijski, a praktično malo proguglaj ili nađi zahvalnijeg sagovornika. Ja ti baš nisam tu potkovan naročito.Koliko znam, Video Inspector-om možeš videti koje kodeke imaš instalirane, a koje su njihove karakteristike to su već profi vode.
No kako vidim, nov si na forumu, pa "onjuši" malo softver sekciju, verujem da ćeš tamo naći šta ti treba.

Ažurirao suadnovic - 25.Travanj/Apr.2009 u 02:06
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.