Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa tonom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa tonom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AmazonkA View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AmazonkA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa tonom
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 23:06
Skinula sam sa mule film... slika odlicna, a ton prekida. Sta da radim, ima li spasa?

Irreversible.DVDRip.Fr.XviD-QiX
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 02:11
Ima... Posalji mi u PM svoju adresu, da razmenimo kataloge, pa da napravimo razmenu... Imam film...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 11:05
E ovaj Johhny je čudo!!!! Lega svaka ti čast...pa ti postade expert, boga ti... LOL

@AmazonkA: a da probaš sa programima G-Spot ili Video Inspector i proveriš da li imaš sve potrebne (audio) codec-e... Ubaciš spomenuti film u neki od pomenutih programa i oni ti izlistaju sve codec-e koji su upotrebljeni za film. Ako neki nemaš, skini ga i problem solved.
ili: pošalji PM Johhny-juLOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 13:16
Ovo drugo je jednostavnija varijanta... Kad ti darije nesto objasni... To je da se ceses i gde te ne svrbi... A problem, naravno, ostane neresen... Uostalom, golube, ako se secas, kad sam hteo da spojim 2 DivX-a u jedan, ti si rekao posalji ovamo pa cu da ti spojim... Eto, tako se to radi. Kratko, ali jebitacno...
Na vrh
AmazonkA View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AmazonkA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 22:57
    HVALA DARIJE PROBACU @JOHNY Q: JA SAM POCETNIK U OVOME, IMAM SAMO 5 FILMOVA CRNA MACKA, BELI MACOR, UNDERGOROUND, JAGODA U SUPERMARKETU, DA VINCIJEV KOD I MEHANIZAM
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 23:18

Kao da je od mene konfiskovao. Pazite se, pajkan na sajtu.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 00:14
@BELI: KO je...?
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 01:45

U yebote, covek ovde ne moze da se nasali.......
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 02:39
JBG, citao sam ono za tebe, pa sam se nahvatao straha... Ne bih bas da ti pravim drustvo u Zabeli ili MItrovici... Pitanje da li bismo tamo nasli treceg za preferans...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 02:52

Nasli bi. Moj kolega koji je pao pod uslovnom. Eto ti treceg kolega. Jesi li za igru?

Schopenhauer
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 11:49
Jesam, ali, hvala ne... Mozda kod mene ili tebe kuci, uz ladno pivce... Uzgred, deky stalno poziva na belu... da ga uzmemo malo u rad... Da ga naucimo, pa da deremo...?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 14:24
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Kad ti darije nesto objasni... To je da se ceses i gde te ne svrbi... A problem, naravno, ostane neresen...

E sad... pa zar i ti sine Brute.... LOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,229 sekundi.