| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
titl |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dajac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: titlObjavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 09:47 |
|
kako da na dvd bude titl ispravan,na kompjuteru je ok a na dvd iskrivljen
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 10:47 |
|
ufff
a jesi se prertgo pisajuci... ovako, ako sam dobro razumio, ti imas titl za divx i za film ti titl pase, ali kad ga (na neki nacin) sprzis u dvd format (ifo i vob) onda ti ne pase... ako je to slucaj, problem lezi u tome sto se titlovi za dvd filmove spremaju u obliku bitmapa i ne mozes ih jednostavno prebacit... ali naso sam jedan programcic convertx (ili nesto slicno) koji prebacuje avi u dvd format i uz to prebacuje i tilove koji gle cuda, rade... (konkretno za film 300) tako da mozes probat sa tim programom... a ako je problem u tome da imas dvd/divx player pa ti ne stimaju titlovi za avi file koji sprzis, onda vjerojatno nije isti FPS titla i filma i zato titlovi ili zure ili kasne... pozz |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
dajac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 11:23 |
|
ma bravo sentinel i to je baš sa filmom 300,titl je kao malo pomješan sa ruskim slovima ali nevidim di je tu taj programčić i puno ti hvala,pozdrav
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:48 |
|
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
program jako dobro radi... znaci imas avi file, ucitas ga, dodas titl (srt format, meni su svi radili) i puknes convert... i to je to, za 2h ces imat film s titlovima, samo ti je dobro prije nastimat titlove da rade na aviju, znaci da kada gledas na kompu titlovi ne odskacu tada ce 100% radit i na dvdu imas na sajtu jako dobrih titlova za 300 trenutno najbolji je moj koji sam ponovno napisao :P (najpotpuniji i najtocniji je) imas ga na sajtu, a ima i jedan na srpskom koji je isto jako dobar... samo ne znam ciji je |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |