Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 09:47
kako da na dvd bude titl ispravan,na kompjuteru je ok a na dvd iskrivljen
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 10:47
ufff
a jesi se prertgo pisajuci...
ovako, ako sam dobro razumio, ti imas titl za divx i za film ti titl pase, ali kad ga (na neki nacin) sprzis u dvd format (ifo i vob) onda ti ne pase...
ako je to slucaj, problem lezi u tome sto se titlovi za dvd filmove spremaju u obliku bitmapa i ne mozes ih jednostavno prebacit... ali naso sam jedan programcic convertx (ili nesto slicno) koji prebacuje avi u dvd format i uz to prebacuje i tilove koji gle cuda, rade... (konkretno za film 300) tako da mozes probat sa tim programom...
a ako je problem u tome da imas dvd/divx player pa ti ne stimaju titlovi za avi file koji sprzis, onda vjerojatno nije isti FPS titla i filma i zato titlovi ili zure ili kasne...
pozz
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
dajac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 11:23
ma bravo sentinel i to je baš sa filmom 300,titl je kao malo pomješan sa ruskim slovima ali nevidim di je tu taj programčić i puno ti hvala,pozdrav
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:48
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

program jako dobro radi...
znaci imas avi file, ucitas ga, dodas titl (srt format, meni su svi radili) i puknes convert... i to je to, za 2h ces imat film s titlovima, samo ti je dobro prije nastimat titlove da rade na aviju, znaci da kada gledas na kompu titlovi ne odskacu tada ce 100% radit i na dvdu

imas na sajtu jako dobrih titlova za 300
trenutno najbolji je moj koji sam ponovno napisao :P (najpotpuniji i najtocniji je) imas ga na sajtu, a ima i jedan na srpskom koji je isto jako dobar... samo ne znam ciji je
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.