| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
razmjena svega |
Odgovori
|
| Korisnik | |
vlado
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: razmjena svegaObjavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:58 |
|
pozdrav
trenutno me interesiraju prije svega Star gate + Atlantis a onda bi dobro dosao i M.A.S.H. ali otvoren sam i za ostale ponude prednost komplet, zagreb, oni sa kojima sam se mjenjao /cgi-bin/uploads/20070411_135912_POPIS_FILMOVA-_.zip Ažurirao vlado - 11.Travanj/Apr.2007 u 14:01 |
|
![]() |
|
tetrjeb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 22:41 |
|
imam sve od stargatea sg1 i atlantisa
|
|
![]() |
|
vlado
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 00:36 |
|
da vec sam pokupio tvoj popis prije koji dan ali se nisam odmah javljao vec odlucih ovako malo privuci vecu ponudu
ako si iz zagreba i imas vremena za snimanje 30 DVD relativno brzo (npr. drugi tjedan)onda je to super i naravno ako kod mene nades dovoljno materijala usput sniman na Traxdatu (ili ako imate posebnu zelju za neku drugu vrstu moze i na to ako je uspijem naci ) a zelim da se i meni snimi na te medije jer u njih imam ipak najvise povjerenja inace za sve kod mene su samo Divx filmovi tako da me i oni samo zanimaju a one cudne ljude koji skupljaju DVD pozdravljam i priznajem da ih ne shvacam |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |