Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Srbija - Portugal 1:1
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Srbija - Portugal 1:1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Srbija - Portugal 1:1
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 22:27
    Prvo poluvreme extra,drugo malo slabije,a sve u sve dobra igra i svaka cast.Bice bolje jos 8 utakmica do kraja.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 22:30
Srbija je slabija
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 22:58
bez uvrede al utakmica je bila katastrofa, portugal očajan, srbija još gora, nigdje igre samo faulovi i slobodni udarci, najgora utakmica u zadnjih par godina šta sam pogledao, samo iz razloga jer sam se kladio (x2)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 22:59
ja nisam gledao,al eto bar vam rezultat povoljan
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 23:00
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Prvo poluvreme extra,drugo malo slabije,a sve u sve dobra igra i svaka cast.Bice bolje jos 8 utakmica do kraja.

U potpunosti se slazem sa Barselinjom to jest AcanomLOLLOLLOLLOLLOLLOL
A i dobro je sto su i Finci osetili nasu sudbinu sa "jakim'' Azerbejdzanom.....
Jos dosta je bodova u igri......
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 00:44
Pih, ono nije bio fudbal, ono je samo licilo na to. 22 deckica trce po poljancetu. Ono kao da nisu utakmice dve nacije. Losa utakmica, uzas.
Vladika
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 01:00
Ono sto je meni vazno, da podsetim i ostale: Portugalci su drugi u Evropi i 4. u svetu... Vrlo je vazno znati da je ono sa kazahstanom bio samo los dan (nije mi jedino jasno, kako se to nama tako cesto dogadjaju ti losi dani...) Valjda je bila stvar taktike, da se igra opstruira, da i ne bude neke igre... Jedino tako smo, bar ja mislim, i mogli da izvucemo povoljan rezultat. Ruku na srce, prvo poluvreme smo bili bolji (ako nista drugo, bar smo imali inicijativu, i bili agresivniji), dok je sredina terena imala snage i funkcionisala kako je zamisljeno... Malo nas je poremetio i gol u ranoj fazi. Ono je bila frljoka, za koju ni sam Tiago nije mislio da ce uci. Da nije Kovacevic zakacio loptu... U svakom slucaju, ima jos da se igra, iha-haj... Samo da podsetim neke koji sve gledaju crno-belo: i Stankovic, i Jankovic su Zvezdina deca...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 22:37
Johhny nemoras da podsecas cija su deca Stankovic i Jankovic,opet cu reci nesto sto ne treba......
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 00:57
Ma, samo pricaj, Michko... Nije bitno... Vazno je da smo mi jos u igri... BTW, zaboravio sam da podsetim da su i Kovacevic i Stojkovic takodje Zvezdina deca...Cry
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 02:37
Da se odmah razumemo, Stankovic kao ni Kezman ne treba da igra za reprezentaciju. Nikada necu reci ni za jednog igraca nista lose ako je odigrao dobro. E sad ti meni reci, po cemu je to Jankovic bio dobar. Skidam kapu na datom golu, ali ostalo... Stankovic je osba koja nikada nece igrati dobro za reprezentaciju. I reci mi, osim onog debilnog Krstajica, koji jos bivsi igrac Partizana se onako ponasao kao zvezdini u reprezentaciji. Spomenuo si Kovacevica. Covek je trco, istripovo da je zabar i samo ide i moli nesto sudije, te klekne i prica mu, te gleda gde je kamera da se okrene da ga bolje snimi dok se buni, te samo se zali igracima Portugalije sto padaju..... Jankovic isto. Koroman, pa ono ni majka vise ne voli. STA ON TRAZI U REPREZENTACIJI. Ne rado kazem da je zvezda donekle veliki tim(KES), sta takva osoba i igrac trazi u zvezdi. I kad si vec pomenuo sve zvezdine, prokomentarisi bar kako je Duljaj odigrao i kako taj covek skoro uvek odigra.(skoro=jedna u 20 utakmica) Ja mogu samo reci da svi igraci iz reprezentacije, mogu samo da se ugledaju na njega. I da nam je on doneo jedan bod. I molim, te reci mi bar cetiri utakmice koje je Stankovic odigrao dobro za reprezentaciju.
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 02:40
Zaboravih, Markovic....

ccc

Onaj covek, kao da je ceo zivot igrao za lokalni tim iz Cortanovca. Ko je njega zajebo da zna da igra fudbal? Ko je njega pozvao u reprezentaciju?

Strasno
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 10:24
Super... Ti si nas idol... Ajd, sad idi, radimo...
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 10:59
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Super... Ti si nas idol... Ajd, sad idi, radimo...

LOLLOLLOLLOLLOL
LOLLOL
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 11:42
...

Ažurirao mscepo - 31.Ožujak/Mar.2007 u 11:50
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 14:17
Utakmica, bila i prošla....idemo dalje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.