| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zbog cega se DrDamjan naljutio? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zbog cega se DrDamjan naljutio?Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:48 |
|
moze li neko objasniti?
u cemu je prolbem? ako se ovako nastavi.. na kraju ce sudbina novih prevoda jedino zavisiti od ovih sto se neko seti da uploaduje sa piratskih diskova (sto prevode profesionalci za pare piratima) ako je to sudbina prevoda, onda nam se vise isplati da usavrsimo engleski pa da gledamo filmove na sluh... (mislim ja znam engleski da citam i razmisljam o tome sto procitam... ili da slusam kad govore polako - ali nisam na tom nivou automatizma da mogu da slusam engleski kao sto slusam srpski, i sve razumem) da skratim..... sta bi DrDAmjanu da onako odreaguje ...... zasto se toliko naljutio? |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:06 |
|
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12994
evo stari i ja se pito ovdje koji ku**c se desava pa sam se zanijo i iraipiso se jel mi vise zao ljudi koji odlaze a rade dobre titlove sta ces vidjet cemo ce se popravit ili sjebat sve slazem se u potpunosti s tobom Ažurirao mad_smile - 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:07 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |