Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zbog cega se DrDamjan naljutio?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zbog cega se DrDamjan naljutio?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zbog cega se DrDamjan naljutio?
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:48
moze li neko objasniti?
u cemu je prolbem?

ako se ovako nastavi.. na kraju ce sudbina novih prevoda jedino zavisiti od ovih sto se neko seti da uploaduje sa piratskih diskova (sto prevode profesionalci za pare piratima)

ako je to sudbina prevoda, onda nam se vise isplati da usavrsimo engleski pa da gledamo filmove na sluh...

(mislim ja znam engleski da citam i razmisljam o tome sto procitam... ili da slusam kad govore polako - ali nisam na tom nivou automatizma da mogu da slusam engleski kao sto slusam srpski, i sve razumem)

da skratim.....  sta bi DrDAmjanu da onako odreaguje ...... zasto se toliko naljutio?
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:06
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12994

evo stari i ja se pito ovdje koji ku**c se desava pa sam se zanijo i iraipiso se jel mi vise zao ljudi koji odlaze a rade dobre titlove     sta ces   
vidjet cemo ce se popravit   ili sjebat sve   

slazem se u potpunosti s tobom

Ažurirao mad_smile - 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:07
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,129 sekundi.