Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LOTR extended
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LOTR extended

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
InFerN0 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj InFerN0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LOTR extended
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 14:58
Vec je bila tema u vezi ovoga ali moram ju opet napisat jer nikako nemogu nac i popravit titlove za LOTR the two towers. 1. i 3. cd mogu slozit ali za drugi cd fale redovi. Molio bih nekog tko ima ispravne titlove il bar za cd2 da mi posalje na mail : edin.balic@gmail.com.

Zahvaljujem se unaprijed.
Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 00:09
Poslao sam ti na mail
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
InFerN0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj InFerN0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 07:52
Nisam nis dobio. Ponovi postupak,mozda si fulo malo email. Thx.
Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 15:54
Pardon stavio sam ovu točku iza e-maila kad sam kopirao
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 16:15
Jesi li uspio? Ako nisi da ti ja večeras izripam sa original DVD-ova titlove pa da ih stavim ovdje?

POZDRAV
Na vrh
keljo_cro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj keljo_cro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 17:42
moze li meni frande..pliz...

keljo_cro@hotmail.com
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2007 u 00:47
Pitanje..dali možda netko zna dali ovi titlovi šta su na forumu za LOTR-EXTENDET pašu za ove dijelove
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=625108&highlight=lord+rings
(1-dio je na 3cd-a,2-dio na 4-cd-a,a 3-dio na 3 cd-a)LOTR!??Dali su te produžene verzije stvarno  prvi na 3,drugi na 4 i treči na 3 cd-a,da bezveze ne skidam ako nisu(stvarno nemam pojma pa pitam)!HVALA!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2007 u 23:31
hvala na pomoći!Thumbs Up
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2007 u 08:32
Pa ovisi kako je ripano...ja recimo imam na dva cd-a svaki nastavak. Netko je možra dipao svaki dvd na dva cd-a pa to ispada 4 cd-a po nastavku jer je film na dva dvd-a.
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2007 u 15:48
na dva dvd-a je svaki nastavak, a na ostalim dvd-ima extras...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.