Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - šta je to format?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

šta je to format?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: šta je to format?
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 09:10

juèer sam èitajuæi èlanak o tv karticama naletio na spoznau da je AVI nosaè zapisa a ne format.Forma zapisa je posve drugaèiji pojam.

Što je format?

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 14:02

AVI, MPEG,.. je za video zapise isto što i za audio WAW i MP3,.. a format tog zapisa je divx, xvid,...

Takvo je barem moje shvacanje, ispravite me ako griješim!!

Pozdrav!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 15:44
AVI ti je kratica od Audio & Video Interlace.Znaèi spojeni su zvuk i slika i to ti onda nije format.
Na vrh
igor_karic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor_karic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2003 u 00:04
Ubaci boot disketu od win 98 i upisi format c: pa ce te nesto pitat i ti klikni yes pa ces vidit sta ti je to... potpuno objasni na engleskom
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2003 u 00:05

To bi bila vrlo pouèna lekcija!
 HI HI HI

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 08:21

jesam i sada šta?

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 08:22
zbrisao sam si disk i sada šta da napravim?
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 08:26

si glup si.....1.nemogu kliknuti jer je coommand suèelje

2.Tko danas koristi boot diskete(moraš biti spaljen)

3.U bios-u bi i malo djete znalo podesiti primary-cd-rom

4.kada podesiš ide lakše.

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 11:45
Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

jesam i sada šta?

Ok, daj me nemoj zezat da si to stvarno napravio???

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 14:06
Gori ste nego djeca.Ma vrtièka su vas prerasla.Ljudi ako hoèete mahere kupite si hacker i èitajte tech pitanja
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 14:12
ma nemogu vjerovati da mi vjerujete do je bila fora kako bi malo spustio pametnog......
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 14:14
pa takav idiot nisam !!!!!!!!!iako bilo bi poželjno da si malo formatiram,,,,,joj ja nemogu vjerovati
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 14:18
Nitrogas Samo da znaš ja ti nisam vjerovo.Možeš mislit kaj hoèeš ali ja nisam:
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 14:26

pa normalno!!! da sam tako glup nebi me dugo na titlovima bilo.

zbog čega ovo

Gori ste nego djeca.Ma vrtièka su vas prerasla.Ljudi ako hoèete mahere kupite si hacker i èitajte tech

e basmar ajde ti koji si se načito odgovori na pitanje Šta je format?

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 15:09
nitrogas sorry ak sam te povrijedio pitanjem!!!! Ali to sam pitao sa jednom dozom sarkazma koja se odnosi na onog "pametnog" karica!!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 15:54
ma nema problema..Nemam ništa protiv tebe....
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 21:36

Pozdrav!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2003 u 22:32

Format Videa format Audija.Imaš  MP3,AVi,ASF,BINk..

DIvx i Xvid samo su vrste codeca i encodeca.

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2003 u 00:10
Ok, nisam bio daleko od istine!!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2003 u 08:37

ali gore sam naveo da je avi nosaæ ne format?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.