Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - virtual se zamrzava
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

virtual se zamrzava

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: virtual se zamrzava
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 21:16
Prije dok bi isa smanjit avi file preko virtuala preko one standardne sheme sa 2 multipassa to bi se odradilo bez nekog zastajkivanja. Sad sam nedavno reinstalirao windowse i kad idem smanjit neki file to traje za ne vjerovat, non stop se zamrzava slika i treba mu neusporedivo vise vremena pa nemam zivaca cekat cak ni da 1 multipasss prode a kamoli drugi.
Jel neko zna sta bi to moglo bit jer prije bi te multipassove odradiva bez zastajkivanja a sad non stop se zamrzava slika dok vrti framove.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 21:56
Jesi li lepo instalirao sve potrebne codec-e? Iste verzije kao i ranije ili?
Koju verziju Virtual-a si stavio?
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2007 u 09:18
instaliran mi je k lite codeck pack 2.85 mislim plus jos sam instalirao divx codec 6.5.1 jer ga nema u ovom packu.
Verzija virtuala je 1.5.10.2.
al probao sam i s 1.5.10.1 pa isto ne valja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,239 sekundi.