| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Razmena... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Razmena...Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 19:11 |
|
Ko je za razmenu filmova i serija neka posalje katalog na silvija45@gmail.com Malo vise trazim serije, ali zanimaju me i filmovi. Od serija imam: * south park - sve sezone + 11s 1 epizodu, a veceras cu imati i drugu
* Monty Python's flying circus - sve * Tenacious D - 6 epizoda (sve) * Blackadder - sve * Friends - sve * The Hitchhiker's Guide To The Galaxy - 6 epizoda (sve) * The Simpsons - serijal 10 i 18 * Vesele 70te - serijal 1,2,3,5 * 3rd Rock From The Sun - sve * The Twilight Zone (2002) - serijal 1 * Nightmares and Dreamscapes - 8 epizoda (sve) * Futurama - serijal 1,3,4,5 * Lost - serijal 1,2,3 (prvih 11 epizoda, veceras i 12) + svi specijali * Dark Angel - sve * Gundam Wigs - sve * Masters of Horror - sezona 1 * Transformers - sve * Robotech - sve * Alf - sve * Allo Allo - sve * Fawlty towers - sve * 4400 - sezone 1,2 * The sopranos - sezone 1,2,3,4,5 * Firefly - sezona 1 * La femme Nikita - sezona 1 * God, Devil And Bob - sve * The Twilight zone (1959) - sve * Twin Peaks - sezone 1,2 * Becker - sve * Tru Calling - sve * Aladdin - sezone 1,2,3 * Saved by the bell - sezone 1,3 * Coupling - sve * Drawn together - sve * Only fools & horses - sve + specijali * The Flash - sezona 1 * Aeon Flux - sezona 3 * Smallville - sezone 1,2 Filmova preko 2000... katalog mozete skinuti ovde I ja molim ljude da mi salju katalog na kojem barem pise kojeg je zanra odredjeni film, ne mora da bude super sredjen ili slicno, ali barem neka osnovna stvar da pise, jer mi je stvarno dosta da provodim zivot na imdb-u
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 20:39 |
|
A šta bi sa mojom razmenom,ja ti poslo katalog a ti ništa?
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 21:06 |
|
Kad si mi poslao katalog? Sigurno nije stiglo, ili mi se gmail zabagovao kod reinstalacije ili sl. jer inace na sve mailove odgovaram...
Posalji mi opet ako ti nije cim. |
|
![]() |
|
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 16:51 |
|
Update kataloga. Jos filmova & serija. Sredila sam katalog, sada za svaki pise kvalitet + titl, pa ja molim ljude da me to vise ne pitaju (i ranije je pisalo ali ne za sve). Katalog mozete skinuti ovde
http://rapidshare.com/files/30545398/katalog.rar ili mi se javite na mail silvija45@gmail.com pa cu vam poslati.. |
|
![]() |
|
Mitric
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 17:35 |
|
Vas katalog sam sad skinuo pa cu se javiti. Do sad smo uradili jednu razmenu (cini mi se), (nesto je bilo kilavo ali cini mi se da jesmo)
Ja bih razmeni sa nekim ako ima
Next - Nicolas Cage Fracrure -Anthony Hopkins In the land of women – Adam Brody Meg Ryan Disturbia - Shia La Beouf Premontion - Sandra Bullock Amazing Grace - Ioan Gruffudd Slow Burn - Ray Liotta Snow Cake - Sigourney Weaver Eto to je sve tagomi1@yahoo.com ili javite se ovde ili na pm ili ....
Hvala
Silvyyy cujemo se ovih dana Ažurirao Mitric - 10.Svibanj/May.2007 u 17:36 |
|
![]() |
|
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 19:46 |
|
Jesmo, ima nekih godinu dana cini mi se... Od tih filmova inace Next i Premonition i dalje postoji samo bioskop.
|
|
![]() |
|
Mitric
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 20:27 |
|
Pozdrav
E nek se neko i javio
Nema veze sto su bioskopske samo da imaju prevod i bar da se mogu razaznati lica
Te vas pitam sta imate od ovoga gore navedenog i poslao sam vam svoj katalog na vasu adresu
Pozdrav
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |