Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvuk i Slika
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zvuk i Slika

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zvuk i Slika
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 15:06

Dobri Ljudi molim vas za pomoæ. Na nekim serijama Futurame mi slika strašno brza ispred zvuka i danas nabavih 3 nova cda fora Pervana i Družbe te na svakom gegu imam isti problem. Oèito je problem u codecu. Molim za neki savjet i pomoæ i hvala

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 17:06

Pretpostavljam da se radi o starijim cd-iæima jer sam futuramu gledao još prije koje 2 godine na divx-u a tad se najviše koristio codec "DivX 3.11alpha" tak da pokušaj instalirat njega ako ga naravno veæ nemaš inastaliranogi kod instalacije je bitno odabrati "Run Me first".

Evo ti link za download; http://download.dvd.box.sk/downloadxxx//divx311alpha.rar

Pokušaj ak ne uspiješ javi!

Pozdrav!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 21:25

Instalirao sam i nema napredtka (jel se to tako piše?). mislim da je i dalje problemu codecu jerbo pajdo koji mi je snimio Futuramu gleda je bez problema i Pervanove gegove koje sam gledao više ne mogu gledat. tako brzo slika prolazi. Molim vas za pomoæ i prijedloge ma kako trivijalni bili. Sve æu probat i uvažit. Zamislite kako bi vama bilo da imate Povratak Kralja i da ga nemožete gledat. Tako je meni!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 13:38
Kao što si i sam konstatirao definitivno je problem u codecu, pokušavaj jednog po jednog pa ak uspiješ uspiješ! Pokušaj i deinstalirat ove kaj imaš, možda smetaju?? Ki æe ih znat?
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 13:53
Probaj ga pogledat u Realone media!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 17:01
Imam samo jedan codec pack (novi SLD) instaliran! Što preporuèate umjesto?
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 23:40
FDDshow
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 00:47

Dobar prijedlog, btw. 28.11. izašao je novi ffdshow, jel ga tko isprobao??

Evo i link za download;

http://dvd.box.sk/index.php?pid=soft&prj=info&pol=2&rid=7645

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 18:51

Imam ja neku verziju ffdshowa a krenuh skidat s ovog linka i nakon par sekundi mi prestane skidat. Ne kužim. Da li bi trebao maknut SLd i stavit samo ffdshow ili... I koji je player sada najaktualniji? Ovaj novi bsplayer mi se nesviða!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 23:51

Toknezev niti meni .Ja još štancam za zadnjom verzijom prije 1.0

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2003 u 14:38
Maknuh sve te instalirah ffdshow te opet slika brza! Jednom mi se uèinilo da je Mickey negdje napisao da je on imao takav problem te da je sve maknuo i instalirao divx 5, pa sam probao i to. Stavio sam 5.0.5 ali Gain, no i dalje brza! I dalje molim prijedloge!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2003 u 19:44
a dA TI NIJE ZVUK KRIVO NAŠTIMAN.PROBAJ SA VIRTUAL DUBOM ZVUK MAKNUT I ONDA GA UBACIT UNUTRA SA 50 MS DELAY.TOKNEZEV JEL TI IMAŠ SVE SEZONE FUTURAME NA CD-IMA.JESI ZA RAZMJENU ZA OVE GEGOVE
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2003 u 20:08
Imam instaliran onaj mali koristan programèiæ AviInfoTip. Dakle kad stavim pokazatelj miša na avi file pojavi se prozor u kojem pišu se informacije o file-u. Kad to napravim sa tim serijama s kojima imam problema kaže da je video codec Divx Pro 5.0.5. a audio ISO/MPEG Layer 3. Ako æe to nešto pomoæi... Kao što rekoh maknuo sam sve i stavio 5.0.5 ali imam neki Gain i neæe. Jel ima to kake veze što je gain?
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2003 u 12:26

Hvala svima na savjetima i prijedlozima. Riješio sam.

Svima sa ovakim problemom predlažem: Maknuo sam sve codece i playere i instalirao ffdshow i divx pro 5.1 i bsplayer. A Futuramu, Pervana, Simpsone... gledam u onoj jednostavnom playeru što dolazi uz 5.1 (Divx Player). hvala Mickeyu na konaènom savjetu za player. Jedino malo smeta što se pali screen saver dok gledam serije u tom playeru.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.