Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crna nedelja Barselone
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crna nedelja Barselone

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crna nedelja Barselone
    Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 22:43
    Mislim da u istoriji kluba nisu imalu crnu nedelju kao ovu.Prvo Sevilja,večeras Liverpul,a za vikend El Clasico.
Samo se nadam da će dobiti Barcelona.

Šta reći osim sve čestitke igračima liverpula,a skidam kapu navijačima,stvarno su najbolji na svetu.Onakav ambijent ne može da napravi niko.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 22:47
strasno kako su bili losi,pogotovo deco...liverpul je odigrao fenomenalno a i navijaci lega sto kazes,nemam rijeci
iznenadjenje u lyonu...nisam gledao tekmu,al sam ostao bez rijeci...bili su mi jedni od glavnih favoriti a ono pravi potop
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 22:49
Liverpool, yeah!

- nadam se da će Barsa nastavit ovak i za derbi

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 22:49
Još žalim što je onaj pede**** tim Čelzi otišo dalje,a lyon......ne mogu da razmišljam o lyonu,totalno sam sj***
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 22:51
jbg AcaN-e, loši ste!!!!! 
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 22:52
ma bas se nasla dva kluba da igraju koja su mi od najboljih i najdrazi u europi...barca i liverpul....jbg
ma ni ja nemogu taj chelsea smislit
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:08
Čelzi je sav našmikan,a barcelona igra srcem,ne prođe ni jedna utakmica a da se igrači pre početka ne zagrle i požele sreću jedni,drugima.Takav ambijent u ekipi se retko gde viđa.
Ovakav tim Barcelona neće dugo imati,pogotovo što su Ronaldinjo i Eto najavili odlazak na kraju sezone.
Mesi,Gudjonsen i Saviola su super igrači ,ali nisu takvog kalibra,da budu nosioci igre.Nadam se da će da pazare nekog pravog.

Ažurirao AcaN - 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:09

- Armin van Buuren

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:10
Proslo je vrijeme Barcelonine sjajne igre...

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:11
ma hoce lega imaju oni para,al tesko zamjenit ronaldinja...samo nemogu skontat zasto onog zilia nestavlja u pocetni sastav,pa taj francuz igra ko lud,za mene bolji od deca 20x
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:13
Pa, eto, veceras ni Mesi, a ni pre 2 nedelje Saviola, - nista... Mozda sam i dosadan, a propos komentara posle naseg derbija... You'll never walk alone... Meni je osnovni utisak sa utakmice taj... A za grobare i cigane: eto dokaza da se moze voleti svoj klub, a da se ne mrzi protivnik... Mislite o tome...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:22
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ma hoce lega imaju oni para,al tesko zamjenit ronaldinja...samo nemogu skontat zasto onog zilia nestavlja u pocetni sastav,pa taj francuz igra ko lud,za mene bolji od deca 20x

E da me ubiješ lega ako znam zašto to radi,to mu prelazi u naviku da Žilija drži na klupi,ali Deco je sjajan igrač,ali nije imao veče,kao ni ceo tim.Ruku na srce od kad su se povredili Eto (došao Gudjonsen kao zamena,ništa nije pokazao,pa saviola isto slabo) i Messi,ceo tim je u krizi,jednostavno nisu našli adekvatnu zamenu za ta dva igrača i od tad tim funkcioniše kao neki raštimovani klavir,svakave utakmice su gubili,a slabo dobili,sve bitnije utakmice su na jedvidete jade dobijali(ono što su dobili),a gubili dobijene utakmice,jednostavno to nije isti tim kao prošle godine i kako stvari stoje u sledećih nekoliko godina to neće biti ni blizu tim.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:26
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Pa, eto, veceras ni Mesi, a ni pre 2 nedelje Saviola, - nista... Mozda sam i dosadan, a propos komentara posle naseg derbija... ..You'll never walk alone. Meni je osnovni utisak sa utakmice taj... A za grobare i cigane: eto dokaza da se moze voleti svoj klub, a da se ne mrzi protivnik... Mislite o tome...

Ako neko ne zna,You'll never walk alone piše na grbu od Liverpula

Ažurirao AcaN - 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:26

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:39
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

E da me ubiješ lega ako znam zašto to radi,to mu prelazi u naviku da Žilija drži na klupi,ali Deco je sjajan igrač,ali nije imao veče,kao ni ceo tim.Ruku na srce od kad su se povredili Eto (došao Gudjonsen kao zamena,ništa nije pokazao,pa saviola isto slabo) i Messi,ceo tim je u krizi,jednostavno nisu našli adekvatnu zamenu za ta dva igrača i od tad tim funkcioniše kao neki raštimovani klavir,svakave utakmice su gubili,a slabo dobili,sve bitnije utakmice su na jedvidete jade dobijali(ono što su dobili),a gubili dobijene utakmice,jednostavno to nije isti tim kao prošle godine i kako stvari stoje u sledećih nekoliko godina to neće biti ni blizu tim.

ma je lega deco dobar igrac,al danas je grijesio kao neki pocetnik..on je dobar i PRGAVV igracTongue....a taj gudjonsen bolje da je u celsiju ostao,tamo je bar igrao lega a ovdje nema mjesta a dobar igrac isto kao i zili...ma bit ce oni lega i dalje dobri,naci ce oni prave zamjene.....a nije gudjonsen bas neka zamjena lega za eto-a,eto je bas klasican napadac dok je ovaj vise u vezi...steta za onog drogbu sto je u celziju,sjajan igrac...da je bar u barciTongue......

a ko sutra ispada sta mislite??

PSV ce biti prvakSmile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:44
Ma ko će ga znati ko će ispasti,samo se nadam da će real ispasti tj. da će bayern pobediti

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 23:46
ma nevolim ni jedne ni druge
@ bertoman pa gdje si lega...jel igras,jel te briju oni tamo Big smile
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 02:35
Originalno postovano od strane bertoman bertoman piše:

Proslo je vrijeme Barcelonine sjajne igre...

nije proslo,jos uvjek traje...navijam za barcelonu vec 10g. i nastavit cu,jbg-a to je nogomet..kao sto kazu lopta je okrugla,inavijao sam za njih kad su bili 7 u prvenstvu,pa sta sad,ispali su,tu se ne moze nista..ja mogu samo reci jedno ljubiteljima ovog kluba:

SIEMPRE BARCA
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 11:00
MADRID!

Chelsea je pobio ono da Madrid i Barsa i takvi klubovi kupuju samo zvijezde i daju grdne pare. Nažalost, mnogi to ne vide, pa i dalje seru. Abramovič je šupak! :)

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 23:27
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

MADRID!
Chelsea je pobio ono da Madrid i Barsa i takvi klubovi kupuju samo zvijezde i daju grdne pare.

daj mi reci kakve to zvijezde kupuje barca i daje grdne pare za njih?? chelsea i madrid su u istom košu šta se toga tiče. ovi kreteni iz madrida daju 35 milijuna za gaga i higuiana koji su uvjerljivo najlošiji u klubu. a chelsea je još jadniji. u biti, kad madrid ponudi jednom igraču odmah i chelsea nudi. da madrid ponudi za ibričića iz zagreba 5 milijuna eura, chelsea bi sljedeći dan nudio 10 milijuna...
Hajduk živi vječno
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 23:29
Bajern odvali Real ,, ,e to mi se svidja.Te nafurane sminkere koji samo gledaju koliko ce para da zarade,a da igraju,e to im ne pada na pamet.Ma sup**.

Barcelona stvara igrace i na njima zaradjuje i nema potrebe da daje pare.

Ažurirao AcaN - 07.Ožujak/Mar.2007 u 23:31

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 23:34
bayern zasluženo ide dalje. real u dvije tekme odigrao dobro 35 minuta. nisu zaslužili prolaz
Hajduk živi vječno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.