Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pijanist
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pijanist

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shegy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pijanist
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 20:10
Imam film "pijanist" od Romana Polanskog.mislim... Film mi je prijatelj ripao sa dvd-a na divX ili Xvid. Nisam siguran...uglavnom film je skroz sj...neznam zašto....cd je u redu....kad ga idem pokrenuti u bsplayeru ili novom power dvd ili nekom drugom playeru izbaci mi eror report i player se izgasi.... Probao sam ga otvoriti u virtual dub....i on se struši... Ako tko zna kako mogu ovo popraviti preko kakvog programa ili nešto, bio bih zahvalan...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 21:43
pokusaj da ga otvoris sa vlc player-om
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 00:59
Kakvu ti poruku izbaci VirtaulDub?
Na vrh
shegy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 19:37
Izbaci mi nešto kao "ups virtualdub crashed" i neku listu erora.....proba san film otvorit sa par playera a ne virujem da će otvoriti s iti jednim....inače cd nije isfrižan ili oštećen....(na 2 CD-a je film)....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 19:41
I jel se "crash" događa na oba CD-a? Jel ti drugi CD-i rade normalno? Probaj na nekom drugom kompjuteru da pustiš film? Ispiši mi tačno šta ti VirtualDub kaže!!!!
Na vrh
shegy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 18:43
An out-of-bounds memory access (access violation) occurred in module 'xvidcore'...
...reading address 8EA10B13...
...while decompressing video frame 41 (VideoSource.cpp:1727)...
...while using input buffer at 027c0000-027c2253 (VideoSource.cpp:1726)...
...while using output buffer at 01c50000-01de5003 (VideoSource.cpp:1725)...
...while running thread "Processing" (thread.cpp:150).

To piše u VirtualDub-u

Uspio sam kopirati file sa cd-a na hard... Kad pokrenem film slika krene, zvuk isto...ali slika je puna nekakvih kockica...

Oba cd-a su ispravna....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 20:13
Mene brinu tvoji codec-i. Probaj instaliraj najnovije XviD codec-e!!!
Takođe proveri film, jer mislim da u njemu imaš neke "bad frame", nekim programom: recimo DivX Repair....
Na vrh
shegy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 22:14
Pokuša san sa divx repaire programom...i taj se program sruši kao i virtual dub....

mislim da ne bi tribalo bit do codeca jer bi ili virtualdub ili divx repair tribali uspit pokrenit film....
"Dalmacija u mom oku"
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2007 u 22:48
Jel se tebi "ruši" još neki program na kompu?

Probaj reinstaliraj VirtualDub.
Instaliraj nove codec-e!!!!
Probaj pusti CD-e na nekom drugom računaru!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.