Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodjela Večernjakovih Ekrana 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodjela Večernjakovih Ekrana 2007

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dodjela Večernjakovih Ekrana 2007
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 22:50
Ne znam jeste li gledali večeras dodjelu večernjakovih ekrana, ali ja sam umirao od smjeha na one skečeve između dodjela!
Fakat genijalno osmišljeno i presmješno.....još uvijek umirem od smjeha na onu parodiju na TV Shop, "stalak za ruku", suze su mi curile! Tako se nisam dugo nasmijao...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 22:53
stalak je bio zakon!! mislio sam naručiti LOLLOL
a siniša svilan je baš spuštao ovima sa hrt-a....

Ažurirao monkey - 18.Veljaca/Feb.2007 u 22:54
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 23:12
ma ja kad vidim tog svilana i fodora,odmah mi dodje muka...nepodnosim organski tu dvojicuAngry
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 08:08
Zašto, Svilan je onako malo iritantan po boji glasa, ali je tip fakat dobar novinar, nikako ne mogu prežalit što je otišao s htv-a tj što više nema glamour cafe-a, jer mi je to bila jebena emisija, tip stvarno ima smisla!

Ali onaj Fodor, njega nemrem vidjet i nikako mi ne ide u glavu gdje njega od svih voditelja nađu za voditelja "uzmi ili ostavi"....
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 10:18
fodor je jučer maskiran u emisiji bio isti johnny depp
Hajduk živi vječno
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 10:56
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Ne znam jeste li gledali večeras dodjelu večernjakovih ekrana, ali ja sam umirao od smjeha na one skečeve između dodjela!
Fakat genijalno osmišljeno i presmješno.....još uvijek umirem od smjeha na onu parodiju na TV Shop, "stalak za ruku", suze su mi curile! Tako se nisam dugo nasmijao...

hehe,daLOLLOLLOL
meni je i za onaj fux prašak prejeben skeč bioBig smile
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 11:42
E da, to s fux-om je bilo isto je*eno! "portabl tv"
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 22:34

Stalak za ruku to je bilo najbolje 

Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.