Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ghost.Rider.TS.XViD-mVs
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ghost.Rider.TS.XViD-mVs

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ghost.Rider.TS.XViD-mVs
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 19:29
    Ima tko titlove za ovaj film
Na vrh
ford012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 20:42
Izgleda da nema, i ja ih trazim prijatelju. Mislim da sam pregledao skoro sve sajtove na kojima se mogu naci titlovi i bas nigde ih nema. Ako me ne mrzi i ako nadjem vremena pocecu sam da ga prevodim.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 23:12
bojle je da pocnes
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 10:06
A evo našao sam ja neki brazilski prevod, ali je ocijenjen kao vrlo loš, vidim da se u komentarima ne preporučuje da se koristi.

POZDRAV
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2007 u 19:13
pa kakva je slika
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 07:56
Evo postavio sam španski titl za ovaj film, pa MOLIM za prevod onoga ko zna spanski da to odradi.

POZDRAV
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 01:18
Prevod postoji, upload mi ne radi.....ko je online da mu saljem sada da ga  postavi na sajt?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 01:27
ima vec prevod na sajtu :)

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 01:32
Ok, mislio sam bas za tu verziju.

Pretpostavljam da znas da ja jurim samo  prevode za stare filmove?

Ažurirao BELI - 23.Veljaca/Feb.2007 u 01:34
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
gvozdeni_majk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gvozdeni_majk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 14:34

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ima vec prevod na sajtu :)

pozz.mozes li mi reci de ima prevod za film ghost rider,,,trazim ga vec neko vreme i nemogu ga naci,,a neda mi se prevoditi...ako ti nije problem,javi se ...pozz
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 14:54
NA OVOJ STRANICI IMAS PRIJEVOD .................

koji KONJI pa to je strasno  dajte odvojite 2 min. i malo pogledajte   ko kripli ste u ku**c, i onaj gluh i sljep zna di ima titlova, a vidim da ti znas citat i pisat  cak bi i prevodio,     ak nemozes naci titl na stranici   nisi ga ni zasluzio

vidis na vrhu vrhova stranice imas ovo samo KLIKNI  Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers

Ažurirao mad_smile - 23.Veljaca/Feb.2007 u 14:56
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 00:19
Obrisite ovaj topic moderatori.....bolje ce biti, manje muke ce biti, manje svega.....

Schopenhauer
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 01:04
nema muke mora samo CLICK
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 11:41
dakle, prijevod je na našoj stranici. pa kome treba nek ga skine. a da se ne bi nastavila prepirka oko nekih članova kojima se ne da potražiti određeni titl ovaj topic ćemo zaključati
Hajduk živi vječno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.