Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - završio naruto, stiže naruto shippuuden
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

završio naruto, stiže naruto shippuuden

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: završio naruto, stiže naruto shippuuden
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 21:56

baš tako, nakon 220 epizoda (i 70tak epizoda užasno dosadnih fillera), sa 220tom epizodom zvanično su završili filleri, i vraćaju se na mangu. upravo sam pogledao prve 2 epizode naruto shippuuden-a, i fora je, svi su 2,5 godine stariji, fora, a i uvodna pjesmica je bolja od onih koje su bile u fillerima.
šta mislite? jel tko pogledao ? po meni je naruto i dalje previše djetinjast..
Na vrh
BBBankai View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BBBankai Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2007 u 01:59
Novi Naruto bi trebao biti bolji, krvaviji i više dobrih borbi! Jedva čekam da razbiju umišljenog gada Sasukea i njegov prenapuhani ego. Go! Naruto Go! kill the mtfucker...
The strong eat and the weak are meat!
Na vrh
klarica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klarica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 22:04
pa najjludi je naruto skupa sa ero- sennin i njihove perverzije zbog toga mi je naruto odlicah :P 
Na vrh
klarica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klarica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 22:06
a tek ona epizoda kada se pretvorio u onu zensku da zavede onog lika i onda se na krovu poceo pisati i onda ono naganjenj hahahahBig smileLOLda umres od smijehaCry

Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2007 u 23:20
meni je to bezvezno, naruto je do sada bio teški debil, i bilo bi vrijeme da prestane biti idiot i da napokon gledam pravog ninju, ozbiljnog... a ne kretena koji se 45 puta u jednoj epizodi zbruka. trebao bi više biti kao ichigo (bleach)... vidjet ćemo, i sam je u trećoj epizodi rekao da bi se trebao ponašati ozbiljnije, vidjetćemo. nešto sumnjam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.