Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupujem HD od 20 ili 40 GB - HITNO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupujem HD od 20 ili 40 GB - HITNO

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupujem HD od 20 ili 40 GB - HITNO
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 12:34
dakle, sve pise u naslovu + 7200 okretaja i bez bad sectora.. javite se na PM tko ima viska i voljan jeprodat za neku simbolicnu cifricu.. fala

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 12:59
a čuj, takvi diskovi vrijede 80-120 kuna max, a za 170-200 nabaviš 80GB s garancijom naravno za polovne pričam, tako da će ti se malotko javit da ti ga proda za neku razumnu cijenu jer, iskreno rečeno, to je bacanje u bescjenje Approve
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 13:21

nemam 200kn... imam 100kn. ako moze za 100kn neki hard, to je to. treba mi samo za usb ladicu, nista fancy.. a da ima ljudi koji prodaju, ima. samo ovaj forum mi je bio prvo mjesto za trazit pomoc

edit: usput, frend mi nudi sa garancijom 200GB hard za 200kn, ali kao sto rekoh nemam 200kn, a i ne treba mi toliko kapacitet za ladicu

Ažurirao bboy_drax - 15.Veljaca/Feb.2007 u 13:24

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 14:33
Daj, ja ti pošaljem pare pa mi ti kupi taj disk od njega, jel može? Pošaljem naravno i pare za poštarinu....
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 14:54
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

nemam 200kn... imam 100kn.

stavi tih 100 kn na crveno i imaš 200 kn Big smileBig smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 15:00
nemoj rulet

btw ak bas moras onda na crno
To sam ja...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 15:45
Ma radije stavi na neparno - imam feeling da ćeš dobit, ako ne živciraj se kupit ćeš onda taj disk za mene LOLWink
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 15:58
ajd samo nemojte pretvarat moju temu u sprdacinu.. ako tko ima nek se javi

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 17:53

ajd samo nemojte pretvarat moju temu u sprdacinu.. ako tko ima nek se javi

po cemu je pretvaramo u sprdačinu?
Hajduk živi vječno
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 18:02
@bboy
Lijepo uljudno sam te pitao jer bi mi htio napravit uslugu i da ti pošaljem ili uplatim na račun pare da mi kupiš taj disk?!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 18:16
bboy nemoj da si nervozan i ljut legaSmile...evo dngy hoce da kupi disk
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 20:05
@dngy: hocu ja dobit kakvu proviziju za tu uslugu?

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 20:40
Dat ću ti pusu LOL
Ma hoćeš, naravno ne novčanu, nego onakvu kakvu ćeš si izabrati iz mog kataloga Wink
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 21:58

@dngy: hocu ja dobit kakvu proviziju za tu uslugu?

pa cinis valjda tvom drugu koji prodaje uslugu

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 22:27
@dngy: hm, nije losa ideja. ajd nakeljaj katalog na upload foruma pa da vidim kakve materije imas

@vedder: kapitalizam bez milosti.. primam kune, eure, dolare ili naftu

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 08:16
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 19:36
@dngy : zao mi je, frend kaze hard vec prodan.. sori, kasno palimo

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 19:42
uplasio se bboy da stvarno nebi dobio pusu a mozda i nesto vise od togaBig smile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 23:04
Ma da, znao sam ja da ne trebam tako direktno upadat...a dobro, još skupljam iskustvo LOL
Joj deky, jesi ti to ljubomoran WinkCool
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 23:15
je**ga, nije cudo kad je bio bagatela.. ja i dalje trazim kruti disk;)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.