Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMOC PLEASE!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMOC PLEASE!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cavo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cavo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMOC PLEASE!!
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 15:44
Kad skinem sa vase stranice divx titl nema mi slova đ.ž.š.ć.ič u titlu....imam XP na njemackom.....SmileMolim pomoc
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 16:34
hahaha Ma to ti nema veze sa Windows-om.
Postoje dve stvari zbog kojih nemaš naša slova:
1. Ili prevodilac i nije koristio naša slova, već slova bez kvačica, znači s,dj,z,c
2. Ili u player-u nemaš podešeno , u okviru podešavanja za prevod, East Europe ili Central Europe...
Na vrh
cavo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cavo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 16:45
znam ja to darije!!Nije to da nemaju kvaku slova nego potpuno drugacije izgledaju...npr:"A, veæ sam video tu"..a trebalo bi A već sa video tu"

Na vrh
cavo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cavo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 16:48
ć izgleda ovako:æ,č izgleda ovako:è,.. i tako dalje
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 16:56
Originalno postovano od strane darije darije piše:

2. Ili u player-u nemaš podešeno , u okviru podešavanja za prevod, East Europe ili Central Europe...

KAO ŠTO REKOH!!!!
Koji player koristiš za gledanje filmova?
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 16:57
Lepo ti covek rekao gore:Postoje dve stvari zbog kojih nemas nasa slova
Ako koristis BSplayer idi desnik klikom na subtitles/subtitles properties/font

Script podesi na Central European i to bi trebalo da je to... Lepo ti GROBAR rekao gore.Thumbs Up

Ažurirao klaki - 09.Veljaca/Feb.2007 u 16:58
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:00
Darije care kucamo u isto vreme.

PARTIZAN SAMPION!!!!!
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
cavo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cavo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:06
ja koristim VLC Player...jeli kod vas kad skinete file sa titlovima i otvorite dali pise sve kako treba?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:36
što se tiče VLC Player-a:
Settings -> Preferences... pa onda otprilike ovako podesiš:

Iako je VLC jedan od najmoćnijih player-a, dosta su ga iskomplikovali, tako da ti toplo preporučujem ViPlay ili BS Player...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:38
Sry na OT, ali nisam mogao da izdržim

Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

PARTIZAN SAMPION!!!!!

Bravo klaki legendo!!!! Clap
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 23:35
Sry i od mene na OT, ali ni ja ne mogu da izdrzim: A u cemu to sampion? U carlingu?
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 03:24
Ako kažu da je KOŠARKA naš nacionalni sport, a PARTIZAN je tu ŠAMPION već pun qr*c godina, onda sam sve rekao.... 
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 11:11
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Sry i od mene na OT, ali ni ja ne mogu da izdrzim: A u cemu to sampion? U carlingu?

Ako ga bude kod nas i tu ce bidnemo najbolji!

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 12:17
Pa, kod nas ima fudbal, pa... Gde ste?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 13:06
Nismo tu, otišli smo u Kajzerslautern....LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 13:30
A, mislio sam da ste otisli do PETAH TIKVE...LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.