Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seinfeld
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Seinfeld

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Gledate li Seinfeld?
Izbor Glasova Statistika ankete
10 [62,50%]
1 [6,25%]
5 [31,25%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seinfeld
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 21:29
Seinfeld je odlična serija
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 23:34
je lega ,predobraje serijaThumbs Up
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 23:35
Seinfeld je fenomenalna serija! Gledao sam svaku epku već sigurno 10-tak puta, hehehe. Prije sam imao sve na kasetama, pa svaki put kad jedem, gledam telku i naravno šta drugo nego Seinfeld, i tako stalno. Sad imam na dvdima, pa pogledam tu i tamo neku epku i tak.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 23:37
Ovo što je bilo za Michaela Richardsa, vrijeđanje u onom comedy klubu, mislim da je prenapuhano. Ispada glupo ako oni sami sebe međusobno nazivaju 'niggerima', pa se uvrijede kad netko drugi kaže... Al, i ako je to nekome prevelika uvrijeda, meni nije, sve mi je to glupo, Michael se ispričao i sve je ok. Ameri, oni sjebu sve što mogu... 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 23:41
A i pogledao sam taj klip u kojem on govori 'nigger'.... rekao je: 'He's a nigger! x2 Booo, when they say it is't nothing, but when a white man says it...' - meni je sve to ispalo kao šala, a ovi sve krivo shvatili, ma, zapravo jebe mi se za njih, Richards je zakon!

p.s. jedan moj frend se zajebava kad spominje crnce, kaže: 'onaj crnč... ovaj crnac...' - hehehehe! Inače svi smo ni antirasisti, ali često reagiramo glupo, tako jedan moj frend kad je prvi put vidio crnca, pričao je cijeli dan o njemu, kako je velik i šta već, ja mu mislio reći ako ga toliko voli, neka mu ode popušit! Hehehehe! (tu malo kopiram Denisa Learya iz Rescue Me)

Pozdrav

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 23:43
... a i početak cijele te 'nezgode' (što za mene uopće nije) s Michaelom je krenula jer je crnac krenuo vrijeđat Michaela sa uvredama da ovaj nije nikad ništa napravio osim Seinfelda, što nije istina! Ok, dosta o tome, hehehehehe

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 00:12
najbolja serija!!
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 21:46
meni su prijatelji bolji Big smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 22:03
dobri jesu, ali bolji ne baš... treba imat muda i smislit seriju koja je o 'ničemu'... :)

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 02:03
i to kaj velis...stvar ukusa care nista vise...Smile
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:27
Šta je šta šutite nitko ništa ne piše o seriji zar nitko više ne gleda svaki dan na Novoj
Travian
Kliknite
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 15:11
Odlicna serija
Najbolja je epizoda The Soup Nazi
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 15:27
hehehe, dobra epka... meni je najbolja kada Jason Alexander glumi curi da je 'Marine biologist'...  na kraju Michael Richards krkne golf lopticu kitu u 'blow hole'... :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 15:28
'... no soup for you... come back, one year! NEXT! ... '

Ažurirao Zlatkohead - 22.Ožujak/Mar.2007 u 15:28

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 21:51
Da ta sa golfom je odlična epizoda

Ažurirao Dino1111 - 23.Ožujak/Mar.2007 u 21:52
Travian
Kliknite
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 22:06
a ona kad kramera newman brani na sudu?LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 22:30
hahahaha... a udario ga prije toga 'crazy Joe Davola'... kojeg glumi Peter Crombie :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 22:31
najbolji glumac tu (osim glavnih) mi je Len Lesser - on glumi ujaka od Jerrya...
'... Jerry, da ti kažem nešto...' - pa ga uhvati za ruku i nastavi... :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 22:36
još fora su likovi iz serije: J. Peterman, Puddy (fora mu je gluma, onak malo trknut u glavu, hehehe), i Mickey je dobar... sjetih se imena ujaka - LEO!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.