Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trebam ROCKY 1-4 !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trebam ROCKY 1-4 !

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
stripoljupac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stripoljupac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trebam ROCKY 1-4 !
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2003 u 15:46

trebam divx filmove rocky 1,2,3,4, (možda i 5)!! bilo bi super ako bi se našao netko iz zagreba, jer mi treba hitno...,(nije uvjet). javite se ovdje ili na mail:  kresostanic@net.hr

hvala,

x

x
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2003 u 19:39
Bok. Cini mi se da ih ima Kapetan kuka.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stripoljupac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2003 u 15:01

bok.

skinuo sam si njegov katalog, al kad ga želim otvoriti doðe mi poruka This file is too large for Notepad to open. Would you like to use WordPad to read this file?... ja kliknem yes i on ga otvori al se ništa ne može proèitat (sva slova su pomješana). moje je pitanje zapravo u kojem programu trebam otvarati te .rar formate? thx

x
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2003 u 17:52
Probaj u excelu! E daj mi plis posalji svoj popis na mail bebacbebac@yahoo.com ! Thanks
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stripoljupac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2003 u 23:23

Originalno postovano od strane Tihomir Tihomir piše:

Probaj u excelu! E daj mi plis posalji svoj popis na mail bebacbebac@yahoo.com ! Thanks

ma probo sam u excelu i javlja i neide.

e u tom i je stvar... ja sam ti POTPUNI poèetnik što se tièe divx-a pa ti nemam što poslati na mail (baš ništa)...

x
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2003 u 23:39
Pa onda ak hoces mozes poceti s menom tak da nekaj skupis. Ak si za javi na moj mail!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stripoljupac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2003 u 15:35

Originalno postovano od strane Tihomir Tihomir piše:

Pa onda ak hoces mozes poceti s menom tak da nekaj skupis. Ak si za javi na moj mail!

možda, ne znam još. za sada mi je glavno da nabavim te rocky-e jer mi je to fakat važno......

x
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stripoljupac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2003 u 11:43
nitko?
x
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.