Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Raspored za TOP 16
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Raspored za TOP 16

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Raspored za TOP 16
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 19:46
Evo parova i rasporeda za TOP16
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 20:01
Jbg opet smo dobili najjacu grupu.......Angry
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 20:23
JBG, kakav je Partizan, vama je svejedno u kojoj ste grupi... I ovo je vise nego sto realno Partizan vredi u ovom trenutku...
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 15:54
A sta nam faliQuestion
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 16:49
Originalno postovano od strane Michko Michko piše:

Jbg opet smo dobili najjacu grupu.......Angry

Hm, pa i ne slažem se! Pazi, Huventud: jeste da smo od njih izgubili po grupama, ali uz malo ozbiljniju našu igru, mogu da se dobiju... Olimpijakos nije ni bleda senka onog, nekadašnjeg, bez obzira na rezultate i ne vidim da je nepremostiva prepreka... OK, CSKA je favorit bez premca, ali drugo mesto je dostižno....
Tako da: Ajmo crno - beli....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 17:57
Ma, kazem i ja, ajmooo... Nismo mi kao grobari da navijamo za Grke samo zato sto su i oni crno-beli... Jbg, kakvi ste-takvi ste, nasi ste... @Michko: Fali vam sreda i krajevi... Pre svega normalan trener... I, sto kaze Darije, malo oybiljnija igra, ako ste sposobni za ozbiljniju igru... Koliko sam ja video, ozbiljno ili ne, ali ovo je PArtizanov maximum, i licno ne verujem, iako bih voleo, naravno, da moze ista bolje u nastavku... JBG, da je Luka Bogdanovic necemu valjao, ostao bi u Zvezdi...
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 18:05
Ne znam zasto se tim koji je "posteno" dobio Panatenaikos u Atini, plasi tamo nekog CSKA ili Olympiakosa..............
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 18:28
   JBG, da je Luka Bogdanovic necemu valjao, ostao bi u Zvezdi...[/QUOTE]

Vrlo duhovito....za vas cigane smo jos uvek DRIM TIM.....pogledaj poslednji veciti derbi....ako je to uopste bio derbi.....Trebalo bi da je sramota Milana Gurovica kako se ponasa prema doskorasnjim saigracima a o navijacima i da ne trosim reci....kad ga niko nije hteo uzeo ga je partizan....placao njegova lecenja i.....No necu se mnogo zanositi....Najvaznije je da smo usli,a sta cemo tamo uraditi vreme ce pokazati......
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 18:31
Originalno postovano od strane molder molder piše:

Ne znam zasto se tim koji je "posteno" dobio Panatenaikos u Atini, plasi tamo nekog CSKA ili Olympiakosa..............

Dal je posteno ili ne mi pobedismo........LOL
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 18:59
Originalno postovano od strane Michko Michko piše:

Originalno postovano od strane molder molder piše:

Dal je posteno ili ne mi pobedismo........LOL

Pa ako je vama cilj da pobedite po svaku cenu bez obzira na posten nacin  ili ne onda ne znam o cemu pricamo.
Sto se tice derbija treba biti realan i reci da ste bolji  i to je to .
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 19:22
Da je Milan Gurović valjao ostao bi u Partizanu.... LOL
Uostalom, što se pa mi prepucavamo... Neka Zvezdaši brinu svoju brigu, kako će u Evropu sledeće godine? A mi ćemo se već nekako snaći.
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 19:32
Bas tako.....Cuo sam da ce da im daju vajld kartu za ULEB ako ne uspeju preko jadranske....ne znam samo na osnovu kojih zaslugaQuestion
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 20:05
Ej, ljudi, polako... Mi smo pre svega ovde zbog filmova, ili se ja varam?! Ne razumem, zaista, cemu ovakav stav... Bez obzira na to kako Zvezda udje u ULEB (ako udje, naravno), zar je moguce da necete navijati za nju? Ja jesam zvezdas, (nisam Rom...), ali navijam za Partizan, i FMP, i bilo koga, kad predstavlja srpsku kosarku negde napolju... Uostalom, moje, pomalo ironicne opaske predstavljaju samo blago zezanje, ako to niste razumeli, ja vam se izvinjavam...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 20:14
By the way, sad mi pade u oci: Darije, na tvom potpisu ovde dominira jedna Crvena Zvezda... Da nisi ti latentni zvezdas... Pa ne smes da priznas!!!!????Evil SmileStarStarStar
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 00:13
Svi smo mi pomalo komunisti.....LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Pozdrav za mog drugara Jovana....Wink
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 00:19

Jesmo, bogami, neko komunista, neko komunjara....LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Uzvracam pozdrave, naravno...
BTW, nisam zaboravio za razmenu sa Tobom, samo sam u nekoj guzvi... Ovi sto mi prodaju diskove, da nije mene, komotno bi mogli da zatvore firmu... Poceo rezac da mi se znoji i stenje... Javim ti se za desetak dana, kad se ispetljam, pa da opravimo nesto...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 00:40
Ma nemaš frke... Nego, komunjara će te tužiti za autorska prava svog nicka....LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.