Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dreamgirls prijevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dreamgirls prijevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dreamgirls prijevod
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 11:17
molim prijevod za dreamgirls ali za 1 cd jer se film nalazi na 1 cd a ne na 2 cd a na stranici imaju prijevodi samo za 2 cd
 Dobio sam film ali svi govore spanjolski,pa mi bas jezik ne sjeda

hvala
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 11:26
pa taj prijevod koji je na 2 cd-a sastavi u 1 cd. i imas titl za 1 cd...
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 12:16
 bas nisam vican tim stvarima ajde ako je netko voljan da mi to objasni ili da mi posalje na mail prijevod
simbaleo@net.hr

hvala unaprijed svima
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 13:00
Imas OVDE upustvo

Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 13:39
Ma hvala,ali ja sam malo stariji covjek,bas mi kompjuteri i ti programi niukako ne idu pod ruku,slabo se razumijem u to,pa kazem ako nekom nije problem da mi na mail posalju taj prijevod,nije veliki fajl
 hvala jos jednom
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 14:10
ja ti mogu spojiti prevod da ti bude na 1cd ali opet ne mogu da ti garantujem da ce ti stimati
posalji mi na PM tacno vreme izgovora prve i zadnje vreme recenice u filmu pa cu da ti nastimujem

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,142 sekundi.