Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hrvatska-francuska(RUSIJA)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hrvatska-francuska(RUSIJA)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hrvatska-francuska(RUSIJA)
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:29
jebo im pas mater ko im dao da sude.govna ruska sugavaAngryAngryAngryAngryAngryAngry
sramota za svjetsko prvenstvo da takvi seljaci sude cetvrtfinale jednog velikog natjecanja
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:30
slažem se! još nam baš Nikola morao dat zadnja 4 gola... je**mu i rukomet!

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:33
govno jedno prodanoAngry.nama napad 20sekundi i odmah pasivni(dizu ruke)...njima visse od minutu i prave se blesavi.....balica su istukli ko budalu i voriju oci iskopali niko nije dobio ni zuti..a dominikovicu su dali crveni za glupostCryCry

mater im je**mAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

Ažurirao dejan-sl - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:34
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:51
Lega nemoj biti tako nerovozan,sledece prvenstvo je kod vas i onda cete im vratiti.

Golman i onaj crnja desno krilo su vam zadali teske muke,ali sve je to sport,lopta je okrugla i zivot tece dalje.

Ja da sam se ovako ispsovo se bio bi ban-ovan

Ažurirao AcaN - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:53
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:54
nije to do lopte lega to je bilo do sudija.....nase su tukli nisu dobijali kazne a pogledaj kako su nase iskljucivali...to da si rekao za nijemce ok...
al imaju rusi i svoje,razbili smo ih u grupi pa su sad srali kao i uvijek ako nisu oni onda su svedjani...AngryAngryAngryAngry

govna AngryAngryAngryAngry

ma kako da nebudem nervozan i ljut kad su sudije sraliAngryAngry

Ažurirao dejan-sl - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:57
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:58
govna, majku im je**m Angry

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:00
Neces da verujes,ali kad je utakmica pocela i kad sam video da Rusi sude,rekao sam caletu da francuzi prolaze dalje,ali da je golman odradio vise od pola posla i imao 21 odbranu,vise nego vi golova,sve govori da nije sve u sudijama.DA su imali 3 ili 4 odbrane manje nista im ni ti suci ne bi pomogli.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:08
Utakmica je bila fenomenalna. Odavno bolji rukomet nisam gledao. Sta da se radi, bio bi sl*g na tortu da ste prosli, a stvano sam zverski navijao za vas!
Vladika
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:12

ma mnogo su suci sjebali,ili ti lega nisi htio to da vidis ili ti je promaklo...budimo realni..suci su sjebali stvar....jebo golmana...u rukometu puno znaci igrac manje a hrvatska je jako puno imala a rusi???

vjerovatno lega nisi gledao tekmu odpocetka...zasto nama traje napad 20 jebenih sekundi a njima minutu ipo i to zadnjih 15minuta kad su vidjeli da nemogu nista pa su poceli kenjat i suditi protiv nas...koliko je samo u napadu bilo prekrsaja i obrnuto,to se sve promaklo tj nije se htjelo vidjeti...nas igrac je dobio za takav prekrsaj crveni a njihovo ubijanjeAngryAngryAngry...e tu su sudije u krivu  a ne golmani niti pera ni djura ni neki deseti

Ažurirao dejan-sl - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:15
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:16
Ma gledaj to Deky s pozitivnije strane, bar smo vidjeli da nam se u reprezentaciji sprema jedan veliki golman...ovaj alilović će biti golmančina, po meni je dečko odigrao najbolje u tekmi...A što se tiće poraza, ma zasluženo su izgubili, da nije ovaj naš golman skidao što je skidao ne bi mi izgubili s tri razlike nego deset, pogledaj samo lackovića...ma ništa nije zabio, a potrošio hrpetinu lopti na nerezonske šuteve. Loša utakmica u svakom slučaju, ali nisu zaslužili da pobjede jer su očajno igrali! Naravno da su sudci odigrali jednu dobru rolu u korist francuza, ali to je sport i ako želiš biti bolji u većini slučajeva trebaš i suce pobjedit, a mi nismo bili u stanju samo pratit francusku.. Loš je tu i sistem natjecanja, mislim da nakon 7 pobjeda i 7 utakmica po skupinama ti tek dolaziš u nakaut sistem, ma toga nigdje nema i najvjerovatnije neće biti, ali sve je moguće u sportu..

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:17
Clap

- Lijepo rečeno Deky!

Ažurirao Zlatkohead - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:18

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:22
jebi me ,ubi me ja nemogu to da gledam s pozitivne strane...nemogu lega
nasi 10minuta ovi 2minuta....druga minuta nas odmah 2minute...ma ubija me to lega...ubija jebote,kad vidim takva sranja
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:49
nemojte mi kolege nista zamjeriti,al jbg ubija me to...
sry
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 22:53
ma ja nemam komentar osim da sam ja igrao dole, sudac bi popio high kick i facu, a drugi koljeno u jaja, suspendiralo bi me na nekih 5-10 godina i javnost bi me osuđivala, al jebo im majku njih bi bar razbioAngry
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 23:08
suci su nas pokrali, u dvorani je bilo prevruće, vrata u hotelu klimava, špil je bio star i tako... al' svejedno mislim da su francuzi bili bolji. ionako je prvo mjesto rezervirano za njemačku, nema sirotinja tu šta tražit.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:03
Evo da se i ja javim po pitanju ove utakmice.

Strasan sam navijac u svim sportovima.
Doma pred telkom uzivim se kao da sam u dvorani i cijelu tekmu strepim i obicno se na kraju veselim zajedno sa ostatkom Hrvatske i nasim dragim rukometsima.

Medjutim, ovog puta nije bilo tako. A i imal sam neki filing da danas padamo i htio sam staviti stotku na francusku repku, onak cisto iz fore. Al ipak simislim, ma nasi su carevi, vec ce oni nekako proci. Naci ce nas genijalac Balic vec put do pobjede i pritom ce mu pomoci barem jedan od dvojice tzv. najboljih vanjskih igraca.

No nazalost, ovoog puta nije bilo pomoci niti od Metlicica a pogotovo Lackovica. I jednostavno Balic nije mogel sam. Ajde , malom Alilovicu svaka cast, decko bu super golman, zapravo vec i je.

Mi bas i nemamo kolektivnu igru kako se zeli prikazati u novinama, telki....
Pa kod nas krila uopce ne igraju, jedino dodju do izrazaja u laganim  utakmicama.(pricam samo o ovom prvenstvu) Nema brzog protoka lopte, tj. nema brzog kretanja, krila ne sudjeluju u igri. Sve forsiraju vanjski igraci, pa LAckovic je dans ispucal cca 10 lopti a pogodil mizernih 3. Metlicic nista bolji, a ni obranu nije igral Bog zna kak i to vec par narednih utakmica, dosta je curilo na njegovoj strani.

Da ja mogu odluciit, smjenil bi trenera.  Ne znam koliko on uvjezbava igru bez Balica i zakaj je izostavil Buntica, jedinu zamejnu za Metlicica. Pero je bil najpotroseniji igrac na prvenstvu, ak je dobil koju minuticu odmora to je bilo super. Po meni, trebal je odmarati igrace za cetvrtfinale jer se dobro znalo kakav je sustav natjecanja i morali su biti spremni na tako nesto.
Pa sve su momcadi kalkulirale. Decki, pa to vise nije sport, sve se sreduje tako da Njemacka osvoji naslov. Oni sebi izabiru dvoranu, sve kako njima pase, pa oni su poslali ove suce da nas dokrajce. Zna se da im mi ne lezimo.

I da se na jos nekaj osvrnem. Ne znam ali stvarno ne znam zasto se prica o Dominikovicu kao najboljem svjetskom igracu za obranu. Zasto ga toliko hvali Cervar, novine, a on to uopce ne zasluzuje. Bez njega smo pobijedili 7 tekmi i sad  on odje i mi izgubimo. Ne kazem da je on krivac, nemojte me krivo shvatiti, al  taj covjek na svakom velikom natjecanju radi nekakve kardinalne greske. Pa kud ga je stavljal u odlucujucu tekmu. AK su decki dosad odigrali perfekttno trebalo ih je pustiti do kraja.

Deki, slazem se u potpunosti, suci su nama skracivali napade, njima produzivali. Vecina Lackovicevih suteva je bila pod faulom, a suci nista...
A i iskljucneja su trebali podijeliti prljavim Francuzima.

Francuzi nisu nista posebno odigrali, vec smo mi odigrali slabo. A tu 100% umor ima glavnu rijec i naravno trener Cervar kojeg treba smjeniti. Svaka cast za sve kaj je napravil al mislim da je vrijeme za neke promjene.

Balic genijalcina, no kad on prestane igrat, necemo biti upola snazni kao sada, jedino ak mali Duvnjak postane novi genijalac. Svaka cast novom

P.S. Deki, pa ti si isti ko i ja. Ludio sam kroz cijelu tekmu kaj su nam suci delali. Da sam slucajno bil u gledalistu kako bi ga isel tuci. Koliko sam se nazivciral, disal sam zajedno s njima i onda sve u bipppppp.

Ažurirao bertoman - 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:04
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:20
Zato nas Srbe boli k***c. Nismo se ni kvalifikovali i nema nerviranja!!!!
hahaha
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:34
Darije, s..es kao foka... Mislim, akobogda ici cemo na sledece svetsko ako pobedimo Island naleto... I bice slicno. Ruku na srce, mmi trenutno nismo ni blizu Hrvatske, ali, gledajuci kako smo razmontirali Makedonce, mislim da se i kod nas sprema jedna dobra ekipa...
Sto se tice Hrvata, bar koliko sam ja pratio zadnjih godina rukomet (kojega sam nekada i igrao aktivno), jedna sjajna ekipa koja je, trenutno, eto, na zalasku... Na ovom prvenstvu nisam gledao niti jednu utakmicu, ali, po ovome sto sam ovde procitao, vi i nemate nijednog vrhunskog igraca trenutno, osim Balica... Ne znam stvarno ko je sve igrao, doduse... Metlicic nije, i nikada nije ni bio neka velika klasa... Lackovic takodje... A sto se tice DOminikovica, valja imati na umu i minuli rad, i zasluge kod sudija... Koliko se ja razumem u rukomet, to je ubedljivo najprljaviji igrac kojeg sam video... Tako da, momci, glavu gore, zasukati rukave, i napraviti novu reprezentaciju...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:35
E, da, i to da kazem... Ko gubi, ima pravo da se ljuti... Nama izgleda na Balkanu, uvek sudije krive... Mi tu pricu pricamo godinama...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:46
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Darije, s..es kao foka...

LOLLOL k'o foka....hihi, jel ona iz Happy Feet? hahaha

Ma bre , pun mi je qrac sporta, non stop neko nerviranje!!!! Evo, idem u Pionir u četvrtak i nedao bog da ne bude kako valja, pa lepo ću se ubiti....

LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.