Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povratak Kraljeva
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Povratak Kraljeva

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tihomir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Povratak Kraljeva
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 19:36

Bok! Ima li ko od vas Lord of the ring 3 za mjenjat ili prodat, ali da nije jako losa slika? Javite mi cim prije. Pozdrav!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 21:37

Povratak kraljeva ti nema nitko... Ja ti kazem da neces NIGDJE naci taj film.....

Znas zasto? Jer to NE postoji!

Povratak kralja? E to je vec druga prica... To ak nabavis daj i meni javi, i ja bi to...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 22:33
Kad se pojavi na ovoj stranici www.vcdquality.com
onda tek možemo po?eti pri?ati o razmjeni. Ja se nadam da ?e se ubrzo pojaviti, zapravo pojaviti ?e se kad bude bila premijera, a to bi trebalo biti za nekih desetak dana.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 22:47

Ima za skinut povratak kralja sa kazaa pa ako ko ima vjetar u kosi neka ga skine.(2 cd).

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 22:50
Poruka za BasMar pošto ti nemogu poslati privatnu poruku: Jesi li dobio cd-ove i jesili poslao. Tek sam sada vidio onu pm u kojoj piše da imaš nešto novi filmova, hvala ali ti meni pošalji samo ono sta sam prije izabrao.
?ujemo se !
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 22:53
?im netko nabavi povratak kranja zamolio bi ga da mi javi, kupujem ili dajem velik broj svojih filmova.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2003 u 23:16
Jure Kaj se tièe ovih cd-a ako ti se vrate ponovno onda imam još jednu opciju.Kaj se tièe slanja tvojih poslat èu ih subotu.(pijanèevanje u petak )
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2003 u 18:48
Evo baš gledam preko WinMX-a, ve? stotine ljudi ima LOTR3, pa ako netko slu?ajno nabavi ovaj film neka mi se javi.
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2003 u 20:59
A jeste ziher da to nije crtic LOTR 3?
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2003 u 23:01
jure sve je to fake
Fission Maild
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2003 u 12:36
Pojavio se kona?no i ovaj film na ovoj stranici:
www.vcdquality.com
Pogledajte kvalitetu slike, ja sam o?ekivao puno goru.

Ponavljam po stoti put ako ga neko nabavi neka mi javim kupujem ga !
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2003 u 12:46
Neznam zašto ne?e da prikaže sliku ali možete je vidjeti na:

http://www.vcdquality.com/index.php?page=image&spath=1&id=21841

http://www.vcdquality.com/image.php?id=21841

Na vrh
lord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2003 u 02:18

pozdrav,evo da ti javim da je izašao the return of the king-ja ga imam ali bez titla.ukoliko nadjes na netu negdje titl javi mi na  mail aldijanhr@yahoo.com gdje se nalazi i ja cu ti besplatno poslati film,mislim da je fer .pozdrav

only the good die young
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2003 u 10:58
Pa napravi sam titl :D
Znas engleski? Ak ne znam ti ja :D
Ak imas malo (vise :D) volje mozes sam napraviti titl....
Na vrh
lee-mun View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee-mun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2003 u 11:09
ima li ko titl za povratak kralja na tri cdea?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,209 sekundi.