Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PROBLEM SA    HDD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PROBLEM SA HDD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
core View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PROBLEM SA HDD
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 17:01
mozete li mi pomoci kako da spasem podatke iz harda koji radi ali ga ne vidi comp i da li moze on da se vrati u normalu da radi.da li postoji resenje.hvala puno
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 17:13
pogledaj sledecu temu
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12239

Na vrh
core View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 13:08
stvarno nisam pametan sta da radim.pogledao sam ovu temu i nista nema veze s vezom ovo je neka cudna bojka.ovaj hdd je radio 3godine nije se ladio ali do zadnjeg trenutka je radio kad sam preinstalirao comp on me je upozorio da je pri izdisaju.kupio sam nov.ali sad kad hocu da sa ovog starog skinem podatke on ga ne vidi mislim comp.POMOZITE ima li programa koji ce da ga raspozna i da skinem podatke.cuo sam da ima neki vindosov program da ne mora da ide iz biosa mada ga i bios ne vidi.hvala
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 06:43

Data Recavery

Postoje 2 firme koje se time bave. Jedna je u Ljubljani, a druga u Beogradu. Oni rade to tako sto ubace hdd u sterilnu sobu i citaju deo po deo podataka, dubinski kako to kazu. Zavisnosti od dubine spasavanja podataka je i cena. Moje iskustvo je da su mi za najnizu cenu (firmin hdd) skinuli osnovne podatke, i pola od tih podataka nije citljivo.

Postoji bezbolniji nacin, tj ako je samo elektronika. Nadjes nekog ko ima isti hdd. Skines njegovu elektoniku i prebacis podatke. Vratis njemu elektroniku i tvoj hdd u korpu. Ako su otisle ploce, jebo si cvorka.

Na vrh
core View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 10:38
zamisli sad ovo sta mi se desilo:ja postavim taj hdd ko od sale rekoh ajde da vidim da mu instaliram windows i on prihvati i instalira se ali kad sam instalirao i postavio windows on radi ali podatke nema nista instalacija je na C a D nema nista a bilo je puno podataka auuuu.ja prikacim drugi hdd koji isto ima windovs i sad ovaj stavim kao slejv kad zamisli oba rade bez dzampera ali s tim da ovaj sto je ostecen trazi instalaciju neku da se instalira.sad se ptam da li da ga tako drzim u comp da radi dali nece da mi nesto zajebe ako tako ostane u compu
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 19:20
pazi samo da si na kraju ne zaribas komp,a problem s HDD ti i dalje ostaneOuch

Ažurirao Seven Of Nine - 27.Sijecanj/Jan.2007 u 19:22
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 16:07
Jel ga prepoznaje u disk managementu? tamo ga otvori i prebaci podatke ako ga prepoznaje.
je*ač na baterije
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.