Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mpeg4 problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mpeg4 problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
molder View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mpeg4 problem
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 19:25
Sa rapid sharea sam skinuo neke serije(lost) ali u  mpeg4 formatu, i nijedan player nece da ih otvori(wmp10,wmpclassic, bs,mv2,windvd8,powewrdvd...) samo ga pusta quick time player ali secka. Da li postoji neki program da ga prebacim u divx ili neka druga fora, inace ima da razlupam i hard i modem sto sam dzabe skidao silne serije......
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 19:57
Evo rešenja za tvoje probleme: Replay Converter!!
A probaj i sa VirtualDub-om!!!
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 20:44
Pokusacu sa tim programom ali ne znam kako ce posle da mi se uklopi subtitle , videcu da li odgovara
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 22:01
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nece ni sa jednim od ovih programa uopste nece da otvori  serije mpeg4 fajl!!!!!!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 22:45
ajd ti prvo instaliraj najnoviji paket K-LITE, pa ćemo onda vidjet

(to ti je paket codeca, samo u google utipkaj k-lite i skini najnoviju verziju, i skini si WMplayer 11, imam ja verziju za koju prvo treba riješit validaciju, tj. jedan registry fajlić to riješi)

pozzz

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 00:00
Originalno postovano od strane molder molder piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nece ni sa jednim od ovih programa uopste nece da otvori  serije mpeg4 fajl!!!!!!!!

NEĆE DA OTVORI!!!! To moraš da preciziraš! Šta ti programi izbace kao poruku kad probaš taj fajl da učitaš!!!???
Najbolje nabaci sliku sa tom porukom.
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 12:41
Kada pokusam da otvorim sa virtual dubom izbaci poruku: cannot detect file tupe of:(ime fajla).mp4 i tako za svaki???
Skinuo sam najnoviji wmp classic i on pusti fajl ali nece da ubaci prevod zato mi treba nesto u divx/xvid da ga prebacim
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 13:49
tupe? misliš type?

total video converter!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 16:01
hm, pošto taj fajl ipak pustiš u nekom player-u znači da ipak imaš pravi video fajl. ali nemaš neki codec!!! Imaš li H264 decoder? Probaj , skini ga i instaliraj pa onda fajl ubaci u VirtualDub!!!
E sad, ima jedan programčić koji bez obzira koju ekstenziju fajl imao odredi onu stvarnu. Program se zove: FTV (File Type Verificator) , međutim nije izvesno da će uspeti jer nije baš svemoguć i ima dosta propusta, ali probaj...
Takođe, pade mi na pamet još jedan program sa kojim možeš da probaš: GraphEdit
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 16:04
Originalno postovano od strane molder molder piše:

Skinuo sam najnoviji wmp classic i on pusti fajl ali nece da ubaci prevod

Uz pomoć FFDShow-a (ili VobSub-a) možeš da pustiš prevode!!!
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 19:07
Evo pokusavam pomocu ultra mp4 konvertora, nadam se da ce uspeti , ako budem imao problema sa prevodima javicu se kako je ispalo
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 11:35
ultra mp4 converter je odradio posao i sada radi cak su se i titlovi bez greske i  ikakve korekcije uklopili. Pozdrav i hvala na savetima
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.