Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Canon Pixma mp180
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Canon Pixma mp180

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
the ring 2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Canon Pixma mp180
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 16:54
Jel zna ko mozda kako resitirati taj pisac. Kad ubacim zamjensku boju pisac ju ne prepozna, lik u ducanu je rekao da resitiram pisac i da ce raditi. Kako to napravitiQuestion
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 22:50
hm... probaj vidjet ispod pisača dal ima nekakvu tipku skrivenu (ne baš tipki-prekidač ili nešto slično, nego - nekakvu malu rupicu u koju moraš gurniti npr. čačkalicu da bi uspio pritisnuti mali 'prekidač ili gumb'...)

pozzz

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 22:59
ja sam prije imala epson 680 i punila tintu i prije punjenja je trebalo napraviti taj reset, ali ja sam dobila neku disketu i onda sam trebala otić i DOS i neke gluposti sad se i nesjećam više
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 09:45
moram reći da sam prvi put čuo za to resetiranje pri mijenjanju boja ...

Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 13:29
Koja je vrst boje, tj koji broj ima na sebi. Ako je 8 onda zaboravi zamjenske boje. Svaka ima na sebi čip i za sada ga ne možeš preveslati.
lUcky
Na vrh
the ring 2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 21:48
Resitirati printer moram samo kad koristim zamjenske boje, pri orginalima normalno radi. Oznaka za black je PG - 40, za color CL - 41
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 17:18
Danas sam prvi put napunila stare ketrizde (uvek kupujem orinalne). Stampac je Canon pixma IP4200, napunila sam plavu i crvenu a ostale 3 su originalne. Medjutim slike nisu istog kvaliteta. Jednu istu sliku sam izstampala na obicnom papiru i na CD-u i ona slika na disku je ocajnog kvalita, kao da je izbeljena uopste nisu iste boje kao na slici koja je istampana na papiru a u razmaku od par minuta. Jer problem sto su ketridzi danas napunjeni pa treba da prodje neko vreme da stampa normalno ili...?

Ažurirao Vedder - 17.Veljaca/Feb.2007 u 17:21

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 20:38
mozda zamjenska boja nevoli plastiku
samo nagadjam
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.