Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dreamgirls
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dreamgirls

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leaangel View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leaangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dreamgirls
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 14:16
Hitno trazim subtitle za film Dreamgirls
lea
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 15:06
evo ga jos jedan primer zbog cega sam i pisao pre neki dan kad su moderatori (verovatno dobronamerno) zakljucali topic...

dodje ovde kao s' neba da je pao , a u zadnje vreme ih ima bas dosta, pogledajte samo prvu stranu foruma - odeljak titlovi, ljudi sa 1-2 poruke (znaci otvoren nalog samo da bi trazili prevod) kukaju za prevode najnovijih filmskih hitove koje su "juce skinule s' neta torrentom" a uglavnom su sve bioskopski snimci...  Pa onda krenuli u trku za prevodom jer im film ne vredi bez istog, pa kad su videli da nema nigde dosli na forum kao da je ovo fontana zelja pa ubacis novcic i zelja se ispuni... EEJJ!?

od takvih nikad nece biti koristi, nikad oni nece nista ni staviti na sajt sve i da imaju jer ih ne zanima, oni dolaze da pokupe prevode i "cao djaci"

DOSTA BRE VISE!!!!
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 17:39
Extra ti je avatar xWOLF!!!!
Na vrh
leaangel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leaangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 13:14
bas ste idioti. ako necete pomoci, nemojte nista mi pisati. gubite vrijeme bezveze!
lea
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 13:38
Originalno postovano od strane leaangel leaangel piše:

bas ste idioti. ako necete pomoci, nemojte nista mi pisati. gubite vrijeme bezveze!

eeeeej! smiri se frende! dodes na forum i prva poruka ti je da hitno trazis titl za neki film. ako malo pogledas po forumu imas temu koja je vezana za titlove najnovijih filmova. pa tamo napises da ti treba taj titl pa ce ga netko prevesti. samo ne znam sta ce ti hitno titl. pa valjda znas engleski....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.