Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NEED FOR SPEED undergrund
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NEED FOR SPEED undergrund

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
robyzg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robyzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NEED FOR SPEED undergrund
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 16:46
Ako netko ima tu igru neka mi se javi ili gdje je mogu skinuti
ROBY
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 17:41
Imam ja za PC je na 2 CD-a,a na Play stationu 2 na DVD-u
MUJC
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 20:44
Imam ti ju ja. Mogu ti poslati sutra preko buraza. Ide u Zg. Mislim ak imas kaj u zamjenu. Javi mi.
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2003 u 14:36

Ja ti imam NFS Underground. Ako si za zamjenu, javi mi se.

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2003 u 23:23
imal ko za pc ali da me neizbaci prije 13-te misije
Fission Maild
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2003 u 07:50

Roby kaj onda si za razmjenu ili ne. Imam ti jos i Midnight Club 2. Slicno NFS Underground ali po mojem misljenju sa malim nedostacima.

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2003 u 12:34

kake ovo veze ima sa filmovima

Na vrh
Furious View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Furious Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2003 u 14:42

degenu ja sam ga veæ prešo

Paul Walker
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2003 u 19:36
Furious ovdje se ne raspravlja o tome ko je presel a ko nije vec o razmjeni te igrice. Uostalom nisi jedini koj je presel, ima nas takvih vise.
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 12:59
Jel imako ko da je blizu osijeka da odradimo zamjenu udergrounda ili cemo to postom?
www.media-project.org
Na vrh
ruby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ruby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 19:10

ima ta igra za playstation 1 pošto dvojke nemam, a komp mi je vjerojatno preslab. 1gh celeron, 256 sdram, 16mb sis630...???

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 21:53

Ja imam 1gh celeron,128 rama,geforce 2 mx 400

i radi mi mala duze treba da ude al ne bloka.

brijem da bi tebi isto radilo

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 23:01
ja imam amd athlon 850 mhz 128 ddr rama i ati radeon 7500 32 mb i radi bez problema samo ima taj problem da mogu igrat samo do 13 staze i gotovo
Fission Maild
Na vrh
igor_karic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor_karic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 23:09
ja ga nisam jos nabavio ali dali mi ko moze reci dali ga mogu igrat a da nesteka nist... Imam pentium 4 1,4 GHz, 256 mb sdram i graficku ge force 2 32 mb
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 23:21
Vjerojatno mozes ak meni ne bloka,probaj nemas kaj izgubit
Na vrh
igor_karic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor_karic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 23:41
Jel igro ko MATRIX- jer meni je to strava igrica... Imam max payne i call of duty trebam dobit thps undergrund
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2003 u 04:07

Slušajte ljudi igrice koje ste gore nabrojali su sh*t nabavite warcraft 3:the frozen throne i više vam na pamet neæe pasti nijedne druge igrice

ps:ali morate igrat na netu the frozen throne jer je u singlu sh*t

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2003 u 11:19
Igro sam ja matrixa nelose je al nista pretjerano.
www.media-project.org
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2003 u 17:23
imam ja underground,ako ko ima novih filmova mjenjamo se...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2003 u 00:34
jel treba ko nfsu imam ja za pc na 2 cdea je...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,324 sekundi.