Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Externi HD???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Externi HD???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Externi HD???
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2007 u 18:56
imam neko čudo od normalnog HD koji je iščupan iz kompa i treba mi služiti za prenošenje podataka s kompa na komp
ali kao neka vrsta externog diska znači da ne moram svaki put otvarati kućište i da se mučim

imam neku ladicu u koju sam stavio disk ali nigdje nema kabla za spajanje te ladice s kompom...

pomagajte... imal kakvih solucija... ali što jednostavnije... jer neke filmove i serije trebam proslijediti potpunim duducima za kompove Big smile
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2007 u 19:24
kupi novu ladicu... ja sam za svoju dao oko 70eura (pocivala u miru). imas dva kabla. jedan za napajanje koji ukljucis u struju, a drugi je DATA kabal koji je USB i njega ukljucis u komp. jednostavnije ne moze bit, a sigurno i pouzdano. samo ti hard mora bit minimalno 5400 okretaja (ako se ne varam).

osobno, ja bih se kanio svih 'uradi sam' modifikacija... za dobrobit svog zivota i zivota hard diska

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 14:30
kupis si vanjsko kuciste za hdd i gotovo... najjednostavnije :)
To sam ja...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 00:25
imam ja vanjsko kućište ICY-BOX... funkcionira savršeno, kod ove verzije moš stavit koji god hard hoćeš, nisu važni ni okretaji ni veličina... spaja se u toj ladici IDE kabl i kabl za napajanje (imaš i novih S-ATA eks ladica, ali one su malo skuplje - do 400 kuna)... naj fora je što možeš lijepo pričvrstit hard s vijcima... (uvijek sam se pitao čemu 4 rupe za vijke na donjoj strani diska)

:)))

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 07:23
Imam i ja dvije te eksterne ICY-BOX i kako kaže komunjara i ja sam zadovoljan njima...Jedna je USB, a druga IEEE 1394 (Fireware) i obje dare super, a i to je super stvar kad nešto često seliš s jednog kompa na drugi kao u mom slučaju...

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 09:42
[QUOTE=Dngy] Imam i ja dvije te eksterne ICY-BOX i kako kaže komunjara i ja sam zadovoljan njima/QUOTE]

on to nije rekao

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 12:00
Ma lupam gluposti, uopće ne razmišljam, ali dobro, znate na koga sam mislio...
Na vrh
dzonni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 12:29
imam malo korišten box za 3.5" hardove..
kvalitetan Metal Gear Box (ista fora ko ICY)...

prodajem ga za 200kn u kešu il softweru...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2007 u 15:07

dzonni tema je stara 3 mjeseca na takve teme bolje nemoj odgovarati jer će ti moderi ili admini dati opomene ili žuti.

P.S. Pročitaj pravila foruma
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.