| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pirates.of.the.Caribbean.....-aXXo |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pirates.of.the.Caribbean.....-aXXoObjavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:10 |
|
Eto trebao bih prijevod za ovu verziju filma, niti jedan prijevod skinut sa sajta mi ne paše, pa....ako netko ima bio bih mu zahvalan.
dugydivx@gmail.com |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:13 |
|
I ako netko ima za ovaj film tj ovu verziju, jer imam isti problem:
Mission-Impossible.3[2006]DvDrip[Eng]-aXXo |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:19 |
|
reci mi kad ti pocinje prva recenica,vreme,pa da pogledam da li pase moj prevod,jer ja ga nisam skidao s sajta
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 16:16 |
|
AcaNe hvala ti na trudu dobio sam prijevode! Uploadao bih ga na sajt ali mi opet ne radi upload...
|
|
![]() |
|
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 18:01 |
|
Imas na sajtu prevod za Axxovu verziju titla, Pirates of the Caribbean 2-axxo sredjen komplet. Dobro sam se namucio da ga sinhronizujem za axxovu verziju.
|
|
|
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |