Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zone Alarm problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zone Alarm problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zone Alarm problem
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 00:28
Hej ekipa, imam problema i trebao bih malo pomoći.
Naime, instalirao sam po prvi put ZA i sad ja nemam pojma konfigurirati ga. Svaki put kada upalim Firefox ili neki drugi pretraživać neće mi otvorit ni jednu stranicu, a kad isključim ZA sve radi normalno... po tome sam zaključio da nešto ne štima s ZA postavkama...ako mi netko može pomoći bio bih mu zahvalan jermi je glupo zbog toga makivati ZA kad sam čuo da je toliko dobar Firewall.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 00:38
E pa loše si čuo, doduše jeste dobar ali je Sygate mnoooogo bolji i jednostavniji za upotrebu...
Što se tiče ZA, nisam ga koristio bog te pita od kad, ali negde u opcijama imaš listu programa, gde treba nekima da dozvoliš da "idu" na net...Tipa, Firefox, Thunderbird/Outlook... Samo tamo štikliraj da im dozvoljavaš pristup internetu. Čudi me da te ZA nije pitao pri uključivanju tih programa d ali želiš da ih 2pustiš" na internet???!!!
Ali svakako makni ZA i stavi Sygate!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 08:25
O okusima ne treba raspravljati,da li je dobar ili ne,u svakom slučaju treba da dozvoliš Firefox-u da se konektuje,on te pita i treba da mu dozvoliš,kao i neke druge programe koje koristiš na netu,a neke druge gluposti koje traže da se kače na internet ,nemoj da dozvoliš da se kače i to je to.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 10:34
Pa baš sam na to i obračao pažnju i nije me uopće pitao ništa za firefox, od kad sam ga instalirao pitao me samo za par programčića koji bi htjeli pristup, i koliko se sječam samo sam na dva mjesta rekao NE a to ziher nije bio Firefox....Joj baš kad imam dobru volju za korištenje ZA, onda me nešto ovako tako demotivira....
Baš ću probati ovaj što ti darije savjetuješ, makar mi se ZA čini sasvim korektan...
A što mislite o Kerio personal firewall?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 11:07
Pravo da vam kažem ja ne koristim nikakav Firewall,jedno vreme sam koristio ZA,ali zbog nekih problema sa mrezom nisam ga mogao imati,sve je sljakalo dobro kad sam ga opet skino.Evo jedan copy/paste sa burek foruma o firewall(nadam se da se ne ljute što sam pozajmio text)

Ukoliko vam resursi to dozvoljavaju, firewall je nesto sto ne bi trebali zaobici u svojoj zastiti, a neka od besplatnih resenja koja ce vam vrsiti dobar posao su:

1. Comodo Firewall - Izuzetno intiutivan interface, posebno pogodan za manje iskusne korisnike. Program zahteva besplatnu registraciju nakon 30 dana koriscenja. Velicina: 7.9 MB
2. Filseclab Personal Firewall - Takodje kvalitetan proizvod sa mnostvom korisnih opcija koje poseduju i komercijalni programi. Velicina: 4.1 MB
3. SensiveGuard - Mali, ne zauzima mnogo resursa, a radi odlican posao. Velicina: 1.4 MB
4. ZoneAlarm - Standardno dobar, malo alav na resursima Velicina: 13 MB
5. Jetico Personal Firewall - Komplikovan do zla boga Velicina: 2.6MB
6. NetVeda Safety.Net - Jednostavan za podesavanje, sadrzi sva osnovne opcije koje su neophodne - Velicina: 6.3 -
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 16:10
AcaN-e sad si me razočarao!!! Firewall je jednako bitan (ako ne i bitniji) od antivirusa!!! Svaka čast ZA, ali Sygate nema premca!!!! Po svim stavkama... najmanje resursa "jede", ne primećuješ ga uopšte, nema nekih upozorenja, saveta, primedbi.... lagan za upotrebu za 5. Sve u svemu probaj, nećeš se pokajati i sigurno ti neće sa vremena na vreme praviti probleme, a ZA 100% hoće, bez izuzetaka!!!!!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 22:06
ja sam za sygate :)
To sam ja...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 22:50

Eh SYGATE. Kad sam ga "pronasao" otvorile su mi se oci. Sad k'o i da nemam firewall. toliko je neprimetan, a radi posao nenadmasno!
Vladika
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 23:00
ja ne koristim nikakav softverski firewall već ga imam hardverskog u routeru tak da se uopće ne brinem kaj se tog tiče...sve mi radi besprijekorno
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 00:21
E  a kako da registriram SPYGATE na pro verziju? Našao sam serijski broj i sve podatke ali ne mogu upisati u programu, dopušteno mi je samo unesti ime i mail...mislim sigurno nema ni potrebe za pro verzijom, ali ja hoću... Big smile  < id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">

Ažurirao Dngy - 30.Prosinac/Dec.2006 u 00:22
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 00:28
e jbg, koju si verziju skinuo?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 13:51
ZA RULESBig smile
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2006 u 17:17
Originalno postovano od strane darije darije piše:

e jbg, koju si verziju skinuo?

Manema veze, već sam ga maknuo, sad sam stavio Kerio PF...Koristit ću ga par dana pa probat još neke... i tako dok se sam ne uvjerim koji mi je najbolji, jer ovako svatko hvali svoga konja, pa se jednostavno ne želim povodit za ničijim iskustvima, vlastita su najbitnija!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.