Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Web
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Web

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rodman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Web
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 18:51
Jel zna neko neki sajt gdje ima free zvukova za mobitele, treba mi za poruke neki, dakle kratki... ne cjele melodije i pjesme...
Na vrh
imam 1 zelju View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 19:22

Tu ima svega

http://gallery.mobile9.com/c/ringtones/1/

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 00:08
Meni trebaju neke java igrice sa Samsung telefone

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 01:29
   Uđi na mobile 9. Imaš za /skoro/ sve modele.   
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 01:42
nasla sam, hvala :)
nego skinula sam neku igru ali je u raru a unutra je dosta fajlova. Kako to da prebacim na tel? Tako u raru, u nekom folderu ili...?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 02:52
   Ja prebacim u RAR-u pa mob sam raspakuje. Ali to je SE. Ne znam kako radi Samsung, gde on smešta igrice itd
Možda da probaš na oba načina ?

Na vrh
Remblender View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Remblender Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 13:12
rar preimenuj u jar i ima da radi

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 22:42
Evo stranica sa igricama ako nekom treba:
www.getjar.com
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.