Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samsung SGH-D600
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Samsung SGH-D600

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
zerdec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Samsung SGH-D600
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 01:38
Evo kupil sam samsung sgh-d600 i špkušavam na njega prebaciti neke igre ili aplikacije ali ne znam u koji folder.

Evo pokušam u folder "ostalo" ali tam npr. igru neće pokrenut.
Ona je naravno u .jad formatu.

A i samsung pc studio 3 koji se dobi s mobitelom nema npr. mapu aplikacije.

Ako netko ima iskustva bil bi jako zahvalan na pomoći :)

Ažurirao zerdec - 18.Prosinac/Dec.2006 u 01:39
medo
Na vrh
Radek55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 20:39
Prijatelju...upravo sam došao na forum da postavim takvo pitanje. I ja sam ga kupio i stvarno nema mape za aplikacije. Ako si već našao odgovor ili bilo kakav program za to molio bi te da mi javiš...hvala!!!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 21:13
ja imam e730 i isto nisam uspela da pokrenem nijednu igru, negde sama procitala da treba da se prebaci u onaj osnovni folder ali meni opet ne radi :((

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 16:47
Ako mislite java igre uploadat na Samsung mobitel to vam baš i neće uspjeti...ja imam D820 i ne možeš to nikako napravit preko Samsung PC Studia....Ali se itekako može uploadati, ali sam ja izgubio tutorijale...znam da sam ja na mob uploadao hrpu java sadržaja uz pomoć ovog programčića:
http://www.sharewareorder.com/Softick-PPP-download-18762.htm

Mislim, da je bio još jedan, ali se ne sječam... Uglavnom, proguglajte malo, jer znam da meni nije dugo trebalo da nađem, jer će vam trebati tutorijal, trebate utipkati neki code da omogučite vezu (koja je mislim simulirani wap) i onda s kompa povlašite java datoteke...

Google rulz
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 16:54
E da, ovaj programčić vam treba da uploadate, tj s njim uploadate
http://rapidshare.com/files/12707964/Uploader.exe, a ovaj prvi omogučava takav prijenos....jedino ne znam koji code trebate upisati da omogućite wap prijenos...

Ažurirao Dngy - 21.Sijecanj/Jan.2007 u 17:00
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 16:59
Evo ga.... pokrenete onaj prvi program, zatim u ovom drugom učitate file koji bi htjeli uploadati (neka java igra ili aplikacija), onda u mobitelu utipkate ovaj code: #*5737425#
Zatim pod brojem 1 odete na PPP UP i samo kliknete na USB, ništa se neće dogodit, i onda samo kliknete na 2 Serial download, naravno daj file koji uploadate je učitan u Uploaderu i on će ga povući s kompa...Naravno, morate biti spojeni USB kablom.
Ovo govorim iz sječanja jer mi se nija dalo sad opet probavat,ali se sječam da je jednostavno, pa čete i sami skužit....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 17:01
BTW. ja sam ovo radio na D820, e sad možda se koja sitnica razlikuje, ali bi trebalo raditi na ovim vašim mobitelima...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 17:17
dngy a jel moze to nekako preko bluetootha da se sredi?

ovo sto si napisao cu probati :)

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2007 u 21:20
pa ja mislim da bi išlo, ali nisam nikada probavao preko bluetootha...
Na vrh
imam 1 zelju View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 01:49
    Najsigurnije je izabrati šta sajtovi nude za tvoj model, popisati codove, ući direktno s mobitela na sajt i poskidati šta ti treba od jad i jar datoteka.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 07:09
ne vidim niti jedan razlog zašto bi ovo što sam ja napisao bilo nesigurno? Mislim ja sam to radio i stvarno nisam vidio niti jednu rizičnu radnju....ili znaš nešto što ja ne znam?
Na vrh
Radek55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 21:38
E puno ti hvala...ja ću se malo igrat s tim...pa onda javim ako uspijem!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 21:47
igraj se, igraj... :)

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2007 u 23:22
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

ne vidim niti jedan razlog zašto bi ovo što sam ja napisao bilo nesigurno? Mislim ja sam to radio i stvarno nisam vidio niti jednu rizičnu radnju....ili znaš nešto što ja ne znam?

Očito da znam. To što predlažeš nije rizično, ali je zaobilazni put. Samsung nije invalid, on sve može sam. Samo pogledam na kompu šta se nudi za taj model, a onda skidam igre direktno na mobitel.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 07:15
Gledaj, svaki bedak zna otići s mobom na internet i preko wapa skinuti igrice! E da je to bio cilj ove teme, onda bih se ja začudio, jer začetnik ove teme nije glup da nije čuo za tu mogućnost....no, cilj teme je nešto drugo, a to je kako s kompa povući java aplikacije na mob...i mi o tome sad razglabamo, daj nam još koju mogućnost kako se to može napravit, a nemoj se, bez ljutnje, pravit pametan!

Ažurirao Dngy - 23.Sijecanj/Jan.2007 u 07:21
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 07:34
Evo ljudi, bilo mi je malo dosadno pa sam našao odakle sam ja našao upute. Ne obazirite se što piše za Samsund D500, jer kao što rekoh ja imam D820 i radilo mi je...malo truda i uspjet ćete....

Evo linkova:

http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=24750

http://forums.mobiledia.com/topic11850.html

http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=24750&page=4

http://www.esato.com/archive/t.php/t-88458

Na vrh
Radek55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 19:25
:((( ne radi...kad utipkam šifru i odaberem slanje...piše "skidanje" ali se nakon nekoliko sekundi ugasi ekran na mobiteu i onda opet nakon nekoliko sekundi upali...i baci u glavni meni...kao da sen išta nije dogodilo. Šta da radim???????
Na vrh
Radek55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 19:32
tamo na softicku pise da nijedan uređaj nije spojen....kako da prepozna mobitel???
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 19:56
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Gledaj, svaki bedak zna otići s mobom na internet i preko wapa skinuti igrice! E da je to bio cilj ove teme, onda bih se ja začudio, jer začetnik ove teme nije glup da nije čuo za tu mogućnost....no, cilj teme je nešto drugo, a to je kako s kompa povući java aplikacije na mob...i mi o tome sad razglabamo, daj nam još koju mogućnost kako se to može napravit, a nemoj se, bez ljutnje, pravit pametan!

Ako ti imas ekskluzivno pravo na pamet onda napisi ko sme a ko ne sme da pise na topicu.
Meni se cinilo da vlasnici Samsunga zele igrice na svom mobitelu. I tu sam probao da pomognem.
Serviser sam, radio sam i preko kablića i bluetootha. Vrlo je zajeban Samsung i najjednostavnije je skinuti sa wapa. I sam vidis kako tesko ide ovom liku sto je pitao.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2007 u 07:59
Ma šta se pjeniš, smirimo tenzije, pa nećemo se valjda sad prepirat tko ima bolje prijedlog za što....samo sam rekao da je wap nešto što je, valjda, krajnja opcija ako nešto ne uspiju napravit, jer očito bi htjeli proći jeftinije (čitaj: besplatno)...
Ne razumijem tvoj bijes...?
Idemo se zajedno potrudit pomoći ljudima, ako je to moguće, a ako ne želiš nemoj okretat raspravu u nekom drugom smjeru (prepirke)...a to moj cilj niti nije...
BTW. peace, smirimo tenzije, jer nikome nije u interesu da se gložimo i da dižemo tenzije bez potrebe...Wink

Originalno postovano od strane Radek55 Radek55 piše:

tamo na softicku pise da nijedan uređaj nije spojen....kako da prepozna mobitel???

Pa baš zato sam stavio ovih nekoliko linkova, jer su i tipovi imali istih problema, samo malo prošvrljaj, znam da ima dosta za čitati, ali...Uglavnom, sječam se da i meni nije prapoznavao odmah mobitel, išao je neki redoslijed spajanja, sad se ne sječam, dali prvo pokreneš program pa spojiš mobitel, ili spojiš mobitel pa program, ili neka kombinacija, ali znam da sam i ja razbijao glavu malo oko toga...
No cijeli proces je toliko jednostavan da bi bile grehota trošiti pare na wap, ali stvar izbora, to je samo moje mišljenje...Malo truda, nekoliko pročitanih topicka po forumima i to šljaka samo tako...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.