Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD film sa HDD-a na DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD film sa HDD-a na DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
QQQQ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD film sa HDD-a na DVD
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 16:46
Downloadao sam film u DVD formatu (ima VOB fileove i to) i sad me zanima kako da ga sprzim na DVD, tako da ga mogu gledati na DVD videu kao najnormalniji film koji sam posudio u videoteci. Isto kao da sam prebacio sve fileove nekog DVD filma na HDD i sad ga ocu ponovo sprziti na DVD kao DVD film. Nadam se da kuzite pitanje.

Unaprijed hvala na pomociSmile
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 17:11
Sa nerotom samo odaberi (data dvd) i nađi si VIDEO_TS i prži ga na najmanjoj brzini ja tako radim i nemam nikakvih problema
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 17:24
To sam probao prije, ali mi nece citati DVD kad ga sprzim
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 17:46
Originalno postovano od strane QQQQ QQQQ piše:

ima VOB fileove i to

Šta ti je to "i to" ???
Kod DVD-ja nije bitno imati samo .VOB nego, i .BUP i .IFO fajlove...
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 19:46
Originalno postovano od strane darije darije piše:

ima VOB fileove i to

Å ta ti je to "i to" ???
Kod DVD-ja nije bitno imati samo .VOB nego, i .BUP i .IFO fajlove...

Pa na njih sam i mislio pod "i to". Nije mi se dalo gledat kak se zovu
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 20:00
Kaži mi ovako, kojim player-om gledaš DVD-je? Jal ti spomenuti film radi kad ga pustiš sa player-om sa HDD?
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 22:28

Kaži mi ovako, kojim player-om gledaš DVD-je? Jal ti spomenuti film radi kad ga pustiš sa player-om sa HDD?

Imam jedan Sony s HDDom na kojem nije radio, i jedan stari Hitachi na kojem nisam probao. Budem neki drugi film tako najjednostavnije sprzio pa cu vidjeti dal radi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 22:37
Ma ne, nisam te to pitao!!! Na kompjuteru koji player!!!! Znaci, da li film radi na HDD kad ga pustis sa nekim softverskim plejerom!!!???
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 23:01
Ne
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 00:50
A kada startuješ neki od onih .VOB fajlova?
Slušaj, verovatno ti se nešto zeznuli pri skidanju!!!
Ne znam, nemam neku posebnu ideju...Ono što mi ovako umornom pada na pamet i šta bih ja u toj situaciji uradio: ubacio bih ga u Gordian Knot i napravio DivX film od njega...E ako bi mi prijavio grešku, znao bih da mi TAJ DVD NE VALJA!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 11:14
Probaj u Nero-u odabrat video dvd i onda filove samo prebaci u VIDEO_TS i onda probaj zapržit, makar sumnjam da to nisi probao...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 13:07
    evo u tri slike kako se radi preko programa Nero:

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 13:45
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

... i nađi si VIDEO_TS i prži ga na najmanjoj brzini ja tako radim i nemam nikakvih problema

To sam probao prije, ali mi nece citati DVD kad ga sprzim

Čim ne može da pusti film sa HDD nije problem u načinu rezanja ili Neru...

Nego, QQQQ, koji software-ski program koristiš na kompjuteru za puštanje DVD filmova?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 18:38

software-ski program

Joj jedva sam dočekao da darija malo cjepimBig smileLOL

LOLLOLLOL programski program, ha LOLLOLLOL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 18:40
mislim rijetki su trenutci kad imam priliku darija zezat, pa moram malo zaspamat....nadam se da se neće nitko naljutit Embarrassed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 19:08
Zbog ovog pitanja...

...i ovog odgovora...

Imam jedan Sony s HDDom na kojem nije radio, i jedan stari Hitachi na kojem nisam probao. Budem neki drugi film tako najjednostavnije sprzio pa cu vidjeti dal radi

sam napisao to...

jbg, upravu si, izgleda baš šašavo, ali deluje...LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Uostalom, ko radi taj i grešiLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 21:21

ubacio bih ga u Gordian Knot i napravio DivX film od njega...

Jel imas mozda neko uputstvo kako se to radi? Probao sam sam u Gordian Knotu ali nije upalilo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 23:01
Ajde ostavi e-mail, pa cu ti poslati...
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 15:16
marcuz12345@yahoo.com

Hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 20:31
Poslato.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.