Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sa kasete na kompjuter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sa kasete na kompjuter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sa kasete na kompjuter
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 16:41

Hoću da prebacim neke pesme sa audio kasete na kompjuter. Kablom sam spojio Line-in na kompjuteru i izlaz za slušalice na stubu... Otvorio Nero WaveEditor->Record...odabrao snimanje sa Line-in...i ništa!! Em ništa ne snima, em ne čujem šta sam na stubu pustio (muzika sa stuba se na zvučnicima od kompjutera čuje samo pri restartu, i to samo na početku).

Šta treba podesiti kako bi ovo radilo, jer znam da je ovaj princip rada za presnimavanje...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 07:10
E sad, opet ono banalno, jesi li provjerio jeli ti u windowsima (postavke za zvuk) u kartici record, kvacica na line in? Znam da je banalno, ali...

P.S. Probaj si instalirat Adobe Audition (bivsi cool edit)
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 11:40
a pokusaj umjesto na line in spojit na mikrofon pa stavi u properties kvačicu na mirkofon pa tak snimaj

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 16:30
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

E sad, opet ono banalno, jesi li provjerio jeli ti u windowsima (postavke za zvuk) u kartici record, kvacica na line in? Znam da je banalno, ali...

Sve je to podešeno kako treba. I neće!!!

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

P.S. Probaj si instalirat Adobe Audition (bivsi cool edit)

Da sad sam za neka snimanja sa mikrofona, koristio Nero WaveEditor - i nije bilo problema!! Ali ću probati i sa ovim programom...

Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

a pokusaj umjesto na line in spojit na mikrofon pa stavi u properties kvačicu na mirkofon pa tak snimaj

Pa znam, ali zar neće onda biti lošiji kvalitet snimka????
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 20:34
a da nije problem mozda u neru?
skini si wave lab pa pomocu njega snimaj...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 01:14
Probaću, ali kao što rekoh, kad sa istim program snimam zvuk mikrofona(ono što pričam) sve radi normalno...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 07:05
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

a da nije problem mozda u neru?
skini si wave lab pa pomocu njega snimaj...

E zaboravih na to, kako turky kaže, uzmi wave lab jer je daleko bolji i napredniji od ovih navedenih!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 08:51
da ti iskreno kazem, ne znam da li ce kvaliteta bit losija preko mikrofona. ja mislim da nece.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 00:17
Uspeo sam bez problema da snimam uz uključivanje na ulaz za mikrofon. Zvuk je dosta dobar, ustvari kao na kaseti... E sad uzeo bih kratak kurs iz Nero WaveEdit-a, ako neko zna... Znači: kako da sklonim šumove, i sl. ... u svakom slučaju da malo sredim zvuk... Ili ako neko ima uputstvo (ili zna) za Wave Lab u vezi iste stvari...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.