Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaka čast za novi sajt - 2. dio
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svaka čast za novi sajt - 2. dio

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svaka čast za novi sajt - 2. dio
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 09:51
E ovo je prava stvar, ne znam kako drugima, ali meni je ekstra brz i fakat lijep!
Par sitnica promjenjenih s obzirom na našu "staru" verziju je super uklopljeno!!!
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 10:02
Hvalite me usta moja, jel tako, Dngy? :)
Koje promjene? :)
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 10:04
Jel ova crvena slova? A nekako i manje bliješti, al opet, još uvijek se nisam dobro razbudila pa ne vidim. A dobro, ak ništa drugo, barem mogu otvoriti stranicu. Tongue
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 10:41
odlično ClapClapClap
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 12:00

Na kompu, u stanu, forum mi je izgledao drukčije, a opet....jel on crn sad ili? Ako je ovo sad pravi izgled, ovako "crni", onda je super!

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 12:34
Izgled ostaje ovako do daljnjeg. Znam da je nekima super nekima sh*t ali svima se ne moze udovoljiti
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 13:01
Ne, ne ovo je fakat bolje od bijelog, a nadam se da se večina slaže iz razloga što su se na to i navikli!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 13:08
Originalno postovano od strane smagda smagda piše:

jel on crn sad ili?

ma crn je kao dimnjacar,dijanaLOL

Ažurirao dejan-sl - 08.Prosinac/Dec.2006 u 13:10
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 13:46
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Izgled ostaje ovako do daljnjeg. Znam da je nekima super nekima sh*t ali svima se ne moze udovoljiti

Ma tako je: samo čvrsto i šakom o sto!!!!Angry

Ubaci PM, pored onog report, ako je uopšte to izvodljivo...
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 14:51
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ma crn je kao dimnjacar,dijanaLOL

A je**mu, Deki, pa ja k'o da sam s Marsa pala. Na ovom kompu je bijel, a na drugom crn. Shocked Pa gledam sad, ko tu koga znas vec sta. Evo, na ovom kompu u stanu bijeli se ko snijeg, blijesti brate k'o disko kugla Ouch
Al, dobro, znaci crn je LOL

Ažurirao smagda - 08.Prosinac/Dec.2006 u 17:52
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 14:58
jojjjj dijana pa skini zavjesu s monitora Tongue

Ažurirao dejan-sl - 08.Prosinac/Dec.2006 u 14:58
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 15:05
Jos samo opcija za pp i da se malo ustimuju slova, ima mnogo slova koji se prikazuju kao kuke i motike.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 15:29
Sta crn, meni isti ko i prije 3 dana, ne vidim razlike...Confused
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 17:51
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Stvar je u zavjesi Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 18:00
Originalno postovano od strane smagda smagda piše:

Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Stvar je u zavjesi Wink
ova znaBig smileTongueWink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 20:57
Ma može i ovaj da prođe
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 22:12
Radio mi odlicno 5 min pa onda ponovo zakoci sad je trenutno dobro.
Sto se tice boje onaj prvi je bio najbolji ali nemam zamerki dok god forum radi dobro
I da sve pise ili eng ili hrv jer pise za vreme posta today i jucer pa da bude ili today/yesterday ili danas/jucer

Ažurirao Vedder - 08.Prosinac/Dec.2006 u 22:13

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 22:50
Ajde da ne pričamo u prazno: otvorimo novu temu gde će svako staviti šta treba doraditi na sajtu, pa idemo redom...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 17:30
da pohvalim ove bele tackice predpostavljam da prestavljaju pahuljice snega

Ažurirao Vedder - 09.Prosinac/Dec.2006 u 17:31

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 17:44
pohvala za snijeg na forumu kad ga vec nema vani
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.