Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taj mracni predmet ceznje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taj mracni predmet ceznje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taj mracni predmet ceznje
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:12
Taj mračni predmet čeľnje - upload

Naľalost je zaključan topic pun lepih slikica i joą lepąih reči, za udevetero umotati neprijatnu istinu: pola članova (bez ikakve svoje krivice) NEMA UPLOAD!
Poludeo bi svako ko bi sledio ąaąavi tutorial od darija.

Nema nijednog člana kome NE RADI UPLOAD! UPLOAD RADI svima koji ga imaju. (Ne moľe ti raditi ono ąto nemaą).
A polovina ga nema.

A ti darije (mogu ti nanjuąit pičku), da si kontaktirao administratora (ne klovna dekyja, nego ADMINISTRATORA), doznao bi da JESTE krivica do foruma i njegovih postavki i da se moľe popraviti, ali je ADMINISTRATOR to BATALIO.

Novi članovi, a svaki dan ih je sve viąe, naravno da očekuju ispravne opcije. I ne mogu da BATALE nedostatak uploada. Oni nisu svesni da svojim zahtevima ometaju darijev (mogu ti nanjuąit picku) chat. Oni ne shvataju da NEDOSTATAK UPLOADA nema tu vaľnost koju ima traľenje, sluąanje i uľovanje u pesmi ®eljka Samardľica, nova konfiguracija darijevog seoskog poątara i komunjarin problem sa RAM-om... i da je SMOR uopąte spominjati to, kad se moľe ladno gurnuti pod tepih i praviti se da smo svi mi darije, A NJEMU RADI!

DARIJE, TO SMO SVI MI!

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:25
imam dzepnu nuklearku kod kuce, sad ne znam da da ju dam psu ili macki? hmmm...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:34
Oho, zar je to globalist i Bushov poklonik bboy?
Pa mogao bi ju dati dariju; pičku već ima, moľda mu od nuklearke izraste i kita
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.